2.10.07

Θυμάστε την κυρία Πωλίνα Λάμψα;…

αναμφίβολα. Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα η οποία ποτέ δεν άνηκε στο πολιτικό χώρο του ΠαΣοΚ, αλλά κατάφερνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κάνει κουμάντο σε κάποια θέματα. Σήμερα που ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου «δοκιμάζεται» η καλή του φίλη και σύμβουλος Πωλίνα είναι εξαφανισμένη.
Εμείς την «ανακαλύψαμε» σε ένα σχόλιο του «Πρώτου Θέματος» (30-09-2007), που δείχνει την αποτελεσματικότητα της ως συνεργάτης του Προέδρου. Το σχόλιο έχει ως εξής:

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος υπήρξε ανεξάντλητος στο να ανακαλύπτει συνεργάτες που ήταν αναρμόδιοι για να φέρουν σε πέρας τις αποστολές που αναλάμβαναν. Όπως η πρώην δημοσιογράφος Πωλίνα Λάμψα και πρώην σύμβουλος του υπουργού του Σημίτη, του Γιώργου Πασχαλίδη, που εκτοξεύτηκε στην παράλληλη κομματική ιεραρχία και η ίδια ανακάλυψε την κυρία Καραχασάν. Μια κίνηση που οδήγησε στην ήττα των δημοτικών εκλογών από τα αποδυτήρια. Και η οποία περνούσε τον χρόνο της γυρίζοντας με τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ ανά τον κόσμο μελετώντας ανεφάρμοστα μοντέλα διακυβέρνησης και τριτοκοσμικές ΜΚΟ για να συγκεντρώνει εμπειρίες. Και την οποία έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι έβλεπαν συχνά να συνοδεύει τον Γιώργο στην Ντάουνινγκ στριτ για να συναντήσει τον Μπλερ. Και οδήγησε σε ναυάγιο μια αξιόλογη πρωτοβουλία όπως το «Κάθε μέρα πολίτης».

2 σχόλια:

  1. Ούτε την Πωλίνα Λάμψα θυμάμαι, ούτε την Ψωλίνα Λάμπα.

    Ποιά είν' τουτ'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/11 19:04

    Το πρόβλημα στον τόπο μας είναι τούτο. Με τις Πωλίνες, που δυστυχώς επιβιώνουν τρώγοντας όπως πάντα με "χρυσά κουτάλια" το κράτος παραμένει αναξιόπιστο. Όσα κατά καιρούς εκτοξεύει ο πρωθυπουργός ΓΑΠ και άλλοι συνεργάτες του, στις συνειδήσεις των πολλών μένουν κενά δίχως αντίκρυσμα,αφού από την πίσω πόρτα αντικρύζουν τυχάρπαστα όντα, αρπακτικά και τρωκτικά, που το μόνο που τους ενδιέφερε ανέκαθεν ήταν να τρώνε, από όπου κι αν έβρισκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.