26.1.10

Πάρτυ με τα λεφτά των δημοτών στο Δήμο Κομοτηνής! Κύριοι της Νέας Πορείας πάρτε θέση για τα λαμόγια που λυμαίνονται τις δημοτικές επιχειρήσεις

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε τον Άγγελο Λάσκαρη να έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις και να λαμβάνει 13.444€ ως αμοιβή, αλλά με τα νέα πεπραγμένα που υπάρχουν στις δημοτικές επιχειρήσεις, εκτός από τον τεχνικό σύμβουλο, αυτές απασχολούν και οικονομικούς και νομικούς συμβούλους! Αυτό βέβαια αυτή την στιγμή είναι παράνομο, καθώς οι συγκεκριμένοι «σύμβουλοι» δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβάσεις έργου…
Βέβαια οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αλλά δεν έχουν πάρει απάντηση, καθώς σ’ αυτά έχουν διαπιστωθεί ελλείψεις! Πάντως άσχετα αν δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις, οι επιταγές κόβονται στο Άγγελο Λάσκαρη και σύμφωνα με πληροφορίες του αποστέλλονται με courier στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή οι περισσότερες δημοτικές επιχειρήσεις οφείλουν σε επαγγελματίες μεγάλα χρηματικά ποσά τα τελευταία τρία χρόνια.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Άγγελος Λάσκαρης έρχεται στην Κομοτηνή μία φορά τον μήνα όπου συμμετέχει σε συνεδρίαση με τον δήμαρχο Κομοτηνής και τα μέλη της δημοτικής ομάδας, ενώ για τις δημοτικές επιχειρήσεις έχει συναντήσεις με τους προέδρους και τον οικονομικό σύμβουλο αυτών, τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού και λογιστή στο επάγγελμα Θόδωρο Σαββάκη!!!
Πάντως κύριοι και κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Πορείας περιμένουμε στα όσα διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων συμμετέχετε, να ζητήσετε τις συμβάσεις έργου των τεχνικών, οικονομικών και νομικών συμβούλων. Σταματήστε το ολίσθημα του Δήμου Κομοτηνής, γιατί μετά την ήττα του Δημήτρη Κοτσάκη το Νοέμβριο του 2010, ο Δήμος … δεν θα βλέπεται!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/10 19:16

    Τώρα το πήρατε χαμπάρι, ο κόσμος το έχει τούμπανο, και εσείς κρυφό καμάρι.
    Κλαίω τον επόμενο δήμαρχο, θα την πατήσει σαν τον Σκοπιανό, αν δεν έχει μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/10 19:44

    Δεν πηρατε ακομη χαμπαρι,ειστε ΓΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.