7.4.10

Και γραφεία στην Κομοτηνή νοίκιασε ο Άγγελος Λάσκαρης για τις δουλειές που άνοιξε στην πόλη μας! Και είναι πολλές…

Στον 5ο όροφο του Διογένειου Μεγάρου στέγασε τις Μη Κυβερνητικές του Μπίζνες ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής Άγγελος Λάσκαρης. Η VOTE – ADDED VALUE CONSULTING HOUSE ΑΣΕΠΕ, θυγατρικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής Προοπτικής, έχει εγκατασταθεί στην πόλη μας, την οποία θεωρεί στρατηγικό σημείο για τις εξελίξεις στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα!
Οι δύο εταιρίες, ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Προοπτική και η VOTE έχουν την ίδια διεύθυνση επικοινωνίας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα ο Άγγελος Λάσκαρης είναι και πρόεδρος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Μη Κυβερνητική Προοπτική», στην οποία μετέχει και η VOTE! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο περίεργο σχήμα, όπου είχε χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα EQUAL πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ (!!!), συμμετέχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου, αλλά και το ΚΕΚ «ΜΕΝΤΩΡ» της Κομοτηνής!

Ο Άγγελος Λάσκαρης βέβαια συνεχίζει απτόητος το «έργο» του στο Δήμο Κομοτηνής, εισπράττοντας το μήνα μισθό άνω των 10 χιλιάδων ευρώ! Αν αναλογιστεί κανείς και τα αεροπορικά του εισιτήρια, business class Αθήνα – Αλεξανδρούπολη, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τα ξενοδοχεία όπου διαμένει με τους συνεργάτες του, τα φαγητά του στο εστιατόριο «Αδέλφια» και τα ποτάκια στα μπαρ της Κομοτηνής, τότε καταλαβαίνετε ότι το ποσό εκτοξεύεται!!! Και ποιος τα πληρώνει όλα αυτά; Σίγουρα όχι ο Κοτσάκης από την τσέπη του, αλλά ο απλός Κομοτηναίος δημότης!
ΥΓ: Είναι αλήθεια ότι ο Άγγελος Λάσκαρης έλεγε σε συνάδελφο του στην Αθήνα, ότι στην Κομοτηνή δεν ανέβηκε για ψίχουλα; Ότι θα βγάλει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ προτού φύγει;
ΥΓ2: Πλήρωσε και κανέναν λογαριασμό ρε Άγγελε! Τόσα λεφτά βγάζεις…

1 σχόλιο:

  1. Η επικοινωνία ξεχειλίζει απ' τα... σώβρακα.

    Αν μπορούσε να πείσει και κανένα μοναχό να αγοράσει σταυρουδάκια...

    Καμιά φορά όμως και στη Ελλάδα οι άχρηστοι ΔΕΝ είναι όλοι ότι δηλώσουν...

    ... εκτός αν το δηλώσουν σε... ομοειδείς τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.