1.7.10

Στην θητεία του Άγγελου Λάσκαρη στην ΤΡΑΜ ΑΕ … χάθηκαν πολλά «αναλώσιμα»

Μας ενημέρωσαν τελικά γιατί ο επικοινωνιολόγος Άγγελος Λάσκαρης, είχε μικρή θητεία ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΤΡΑΜ ΑΕ. Ο λόγος ήταν ότι τον δεύτερο μήνα της θητείας του, «έκαναν φτερά» 12 κάμερες και 12 ρολόγια από τρεις στάσεις του ΤΡΑΜ στο Tροκαντερό, το Πάρκο του Φλοίσβου και τη Mαρίνα του Aλίμου. Αν και τα προαναφερθέντα «αναλώσιμα» βρισκόταν σε στύλους ύψους τριών μέτρων, αυτά χάθηκαν!!!

Η δικαιολογία του Άγγελου Λάσκαρη τότε ήταν ότι το έργο έμενε αφύλακτο καθώς το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει παραλάβει την εργολαβία, ενώ οι άνθρωποι της ΤΕΡΝΑ (κατασκευάστρια εταιρία) απέδωσαν την κλοπή σε αθίγγανους (πάλι καλά δεν είπαν αλλοδαπούς)!!! Το αποτέλεσμα ήταν ότι τρεις μήνες μετά ο Άγγελος Λάσκαρης … παραιτήθηκε ή καλύτερα τον παραίτησαν!
Το περίεργο είναι ότι τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στο Δήμο Κομοτηνής, προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου, «χάθηκαν» από αποθήκες ιδιώτη εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα πράγματα του Δήμου. Τυχαίο;;; Δε νομίζω…

4 σχόλια:

  1. Με κανα-δυό βαριά π@υτσοσκάμπιλα, όλα ξαναβρίσκονται...

    Ακόμα και τα μαλλιά του καραφλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποκλίνομαι uli! Είσαι Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/10 18:23

    Το καταλάβατε, και γίνατε μοδάτοι, ότι μόνο αν σκύψεις και υποκλιθείς στη θεότητα π@οτσοσκαμπίλα κερδίζεις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/10 18:24

    Το καταλάβατε, και γίνατε μοδάτοι, ότι μόνο αν σκύψεις και υποκλιθείς στη θεότητα π@οτσοσκαμπίλα κερδίζεις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.