30.12.11

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας


Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενοι από Περιφερειακούς Συμβούλους, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης και την ανταλλαγή ευχών, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ που αφορούν το Νοσοκομείο Δράμας και δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των διακηρύξεων και τη μελετητική ωριμότητα των έργων που αφορούν το Νοσοκομείο Δράμας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό, βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις και μελετητική ωριμότητα για να εντάξουμε στο ΕΣΠΑ τη δημιουργία ψυχιατρικής κλινικής. Έχουμε άριστη συνεργασία και οφείλω να συγχαρώ τόσο τη διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Ενότητας για παροχή τεχνικής βοήθειας προκειμένου να συνταχθούν οι απαιτούμενες μελέτες για τη δημοπράτηση των έργων και τόνισε πως, χάρη στη συνεπή και συνεχή υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, το σύνολο των έργων εκτελείται εντός των χρονοδιαγραμμάτων.
«Στόχος μας είναι να μη μείνει πίσω ούτε ένα έργο στην περιοχή μας, να μη χαθεί ούτε ένα Ευρώ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.