2.1.12

Τα λαμόγια της «Αλληλεγγύης» υπεράνω νόμου!!! Για παραγραφή πάει ο Δημήτρης Φουρλεμάδης!!!


Σε συνέντευξη του στην CityPress την ημέρα των Χριστουγέννων ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος λύνει την σιωπή του! Μιλάει για οικονομικά εγκλήματα που έγιναν μέσω της ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδας «Αλληλεγγύη» και μιλάει με ονόματα! Ποιος πρωταγωνιστεί; Ένας παλιός μας γνώριμος, σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης!

Ο πρώην Μητροπολίτης μιλάει για την υπόθεση της «Αλληλεγγύης» και για εκατομμύρια ευρώ που έχουν καταχραστεί από τον Δημήτρη Φουρλεμάδη!
Διαβάστε την συνέντευξη του Χρυσόστομου εδώ!
Θυμηθείτε τα έργα και τις ημέρες του Δημήτρη Φουρλεμάδη στο αρχείο της Piazza del Popolo.

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/12 12:59

    Αυτού του βαθμού μεγαλοαπάτες μόνο στη Ροδόπη ευδοκιμούν, γιατί χρόνο με το χρόνο η περιοχή μας εξελίχθηκε στην πιο επικερδή ΕΟΖΑ (Ειδική Οικονομική Ζώνη Απατεώνων) των ανεπάγγελτων καταφερτζήδων.
    Πολλά τα λεφτά που υποσχόταν στην ΕΑΣ Ροδόπης ο Στυλιανίδης και ο Φουρλεμάδης.
    Το σιτάρι από το χωράφι στο εργοστάσιο για μακαρόνια και τα λεφτά στις τσέπες γνωστών-αγνώστων.
    Όλα γινόταν συντροφιά με την εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ, και την εθελοντική συνεισφορά των θεσμικών αρχόντων της ΤΑ. Σύννεφο πήγαινε η λευκή προπαγάνδα, στα αρχεία των τηλεοράσεων και των εφημερίδων υπάρχουν όλες οι μα@ακίες που έλεγαν.
    Το αποτέλεσμα; φάγανε τα σιτάρια, φάγανε τα ευρώπουλα, φάγανε τα ακίνητα της ΕΑΣ Ροδόπης και οι ίδιοι ζουν και βασιλεύουν.
    Όποιους ασχολήθηκαν με θέματα απάτης του ιερατείου, οι ρασοφόροι προσπαθούν να τους ρίξουν στον Καιάδα, όπως τον Γιώργο Πεταλωτή ο οποίος «ασχολήθηκε» και με κλεψιές της «Αλληλεγγύης¨» και με τις απάτες του ηγούμενου Εφραίμ.
    Σήμερα οι θεσμικοί «συνοδοιπόροι» των οικονομικών ατασθαλιών του ιερατείου, εγκατέλειψαν τον Γιώργο Πεταλωτή στις ορέξεις του ράσου!!!!!!!

    Μήπως το ίδιο δεν συνέβη και με την προεκλογική πολιτική μεγαλοαπάτη της επισκευής της «Τσανακλείου Σχολής»;
    Με τα ίδια πρόσωπα με τις ίδιες τεχνικές προσπαθούν να επιρρίψουν τις ευθύνες στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη. Τα κουρελόχαρτα έγγραφα που παρουσίασε ο κ. Στυλιανίδης στην συνέντευξή του στο ράδιο «ΧΡΟΝΟΣ» περί δήθεν χρηματοδότησης του έργου κτλ ευτράπελα, ανταποκρίνονται στα χρυσόβουλα του ηγούμενου Εφραίμ, που αντάλλαξε το νερό της λίμνης Βιστωνίδας με τα Ολυμπιακά ακίνητα.
    Η συνέχεια που θα δοθεί στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να ρίξει και θα ρίξει άπλετο φώς για τα «έργα και τις μέρες» του κ. Κοτσάκη και του κ. Στυλιανίδη.
    Το ερώτημα είναι: Χωρίς ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς κατόπιν απόφασης του ΔΣ του ΟΣΚ πως ισχυρίζονται οι κ. Στυλιανίδης και Κοτσάκης ότι χρηματοδοτήθηκε το έργο επισκευής της «Τσανακλείου Σχολής»; Είχανε το μαχαίρι και το πεπόνι και «σφάξανε» και την Ελλάδα με αυτές τις αλόγιστες τακτικές.
    Αυτή είναι η δεξιά του Μακαριστού Χριστόδουλου.
    Καλή Χρονιά και με τη Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/12 14:28

    Ο κύριος Δήμαρχος καλά θα κάνει να τα βγάλει όλα στη φόρα για τις αμαρτωλές μέρες του κ. Κοτσάκη και του κ. Στυλιαννίδη, γιατί όλα θα του γυρίσουν μπούμεραγκ. Όλα στο φώς και τίποτα στο σκότος. Οι πολίτες θέλουν να μάθουν, θέλουν να γνωρίζουν και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/12 18:57

    Ούτε τον Γιώργο Πεταλωτή, ούτε τον Γιώργο Πετρίδη είναι ικανοί πολιτικά να αποδομήσουν οι απατεώνες με τα ψέματα τους.
    Μια και μοναδική φορά ξεγελάσθηκαν οι Κομοτηναίοι το 2006, που οργανωμένα αποδόμησαν τον Βαβάτσικο και το έργο του. Τότε επιστράτευσαν τον δεκανέα Δαμιανό, με τυφεκιοφόρους τρείς του ιερατείου δημοσιογράφους, και όχι μόνο.
    Τον ιμάμη Ντεντέ και τους θεολόγους Σακελίωνα και Σολταρίδη.
    Φαντασθείτε ντουέτο τον Πετρίδη δήμαρχο και τον Βαβάτσικο αντιδήμαρχο, τι ωραία θα περνούσαμε με τους δεξιούς που έφεραν στο χείλος του γκρεμού την Κομοτηνή. Δεν θα ήξεραν που και πώς να κρυφτούν τα καρναβάλια της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/12 23:55

    O κύριος Πεπόνης δεν τα βλέπει αυτά?Πού πήγαιναν τα λεφτουδάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/12 20:33

    Κύριε Στυλιανίδη «την επιστροφή 424,8 εκατ. ευρώ Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα. Το ποσό αφορά -όπως αναφέρεται- σε «παράνομες» κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν μέσω του ΕΛΓΑ στους αγρότες την περίοδο 2008-2009».

    Αυτή είναι η προκοπή σας στα 5 χρόνια νεοδημακρατικής κυβέρνησης. Για χρόνια ο Έλληνας πολίτες θα πληρώνει τις προεκλογικές παρανομίες σας.
    Με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ μοιράζατε τις παράνομες επιδοτήσεις, λέγατε ότι είναι η πρώτη φορά που δίνονται 500 εκ. ευρώ μια και έξω.
    Όπως ο δημότης της Κομοτηνής θα πληρώνει τις προεκλογικές παρανομίες του Κοτσάκη και του Στυλιανίδη με τον ιδρώτα του για χρόνια.
    Έτσι φαλιρίσατε την Ελλάδα και την Κομοτηνή, και έχετε το θάρρος να κάνετε ερωτήσεις στη Βουλή, για τα έργα φούσκες που εξαγγείλατε σε δύο συνεχόμενες προεκλογικές αναμετρήσεις, 2009 και 2010. Αεροδρόμιο μας μάρανε, δύο βρίσκονται σε λειτουργία σε απόσταση 50 χιλ. από την Κομοτηνή, κ. πρώην υπουργέ των μεταφορών.
    Νομίζατε όπως ανταλλάξατε το νερό της Βιστωνίδας με τα ολυμπιακά ακίνητα, θα ανταλλάζατε και την συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου με παράνομες επιδοτήσεις για να ψηφίσει ΝΔ. Αλλά η ζαριά σας βγήκε ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/12 09:47

    Στυλιαννίδη ένας μόνο μπορούσε να σε αφανίσει, αλλά την πολιτική του αξία δεν είσαι ικανός να την φτάσεις. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον ΤΑΣΟ τον ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ. Αυτόν φοβόσουν και κατάφερες σαν χαμαιλέοντας με μερικά τσιράκια του ΠΑΣΟΚ να κατορθώσεις να βγάλεις Δήμαρχο έναν άνθρωπο με χωρίς πείρα και χωρίς ανθρωπισμό. Ποιός έχασε; Η πόλης μου που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/12 12:32

    Από τον κ. Στυλιανίδη σε προεκλογικούς καιρούς τα εξαγγελθέντα έργα ομοιάζουν με την «ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΑ» στο μετρό της Θες/νίκης όπου γίνανε & κάτι μικρολαθάκια βέβαια, όταν η τρύπα συναντήθηκε εντελώς τυχαία με τον αποχετευτικό αγωγό!
    Ευτυχώς που στην Κομοτηνή δεν πήγαν τα μηχανήματα να σκάψουν, δεν πρόκαναν γιατί έχασε η ΝΔ τις εκλογές για να έχουμε και
    «ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΊΔΗ».
    Αν βέβαια γινόταν « Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ» , σίγουρα θα συναντιόταν με το αποχετευτικό της ΔΕΥΑΚ και υπήρχε η πιθανότητα στο σημείο συνάντησης εντελώς τυχαία να τον περίμενε ο πρώην δήμαρχος κ. Τάσος Βαβατσικλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/12 13:02

    Φουρλεμάδης, Στυλιαννίδης και Επικοινωνιολόγος του Δήμου Κομοτηνής με τον άσχετο Κοτσάκη μας έφεραν στα χάλια που είμαστε στο Δήμο Κομοτηνής. Αλλά τί περιμένεις από ανθρώπους με πολύ χαμηλό.....να τους ψηφίζουν, όταν αυτοί οι άνθρωποι μετά συγχωρήσεως δεν έχουν βρακί στον κώλο τους. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/12 16:17

    ΠΟΙΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ?? Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελευταίε ανώνυμε ... ο Βαβατσικλής δεν είναι με τον Στυλιανίδη, αλλά με τον sir Μαρκεζίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/12 18:31

    Πολύ θα ήθελε ο Στυλιανίδης να είναι παρέα με τον Βαβατσικλή για να αποκτήσει πολιτική και δημοκρατική συνείδηση …… αλλά όνειρο θερινής νυκτός…………
    Μιας και γίνεται κουβέντα, ο Κοτσάκης άφησε φέσι 32.000 ευρώ σε μεγάλο γνωστό μάρκετ, για τα τρόφιμα που προμηθεύτηκε ο δήμος για το προεκλογικό μπακάλικο.
    Χαλάλι το φέσι αν τον ψήφιζαν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες……. Πήρε……
    Όσο περνάει ο καιρός το φέσι μεγαλώνει κάλυψε τα …..και πλησιάζει τα γόνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/12 18:48

    «Πράσινο» θέρετρο στο Φανάρι Ροδόπης

    Το εγκαταλειμμένο τουριστικό ακίνητο του ελληνικού Δημοσίου στο Φανάρι Κομοτηνής μεταμορφώνεται σε οικολογικό θέρετρο για επισκέπτες που επιλέγουν τον εναλλακτικό τουρισμό, σέβονται το περιβάλλον και απολαμβάνουν την πολυτέλεια της φύσης.

    Η ανάπλαση της παραθαλάσσιας έκτασης, συνολικού εμβαδού 600 στρεμμάτων, θα ξεκινήσει εντός του 2012 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε περίπου 2,5 χρόνια, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της περιοχής σε σχέση με αυτό που είναι σήμερα...

    Παρά το γεγονός ότι το ακίνητο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά προνομιούχα περιοχή (ανάμεσα στη λιμνοθάλασσα Ξηρολίμνη και το Θρακικό Πέλαγος), παραμένει για χρόνια απαξιωμένο και υποβαθμισμένο. Το δυτικό του τμήμα είναι -στο μεγαλύτερο μέρος του- αναξιοποίητο, ενώ το υπόλοιπο περιλαμβάνει ένα -σχεδόν εγκαταλειμμένο- κάμπινγκ του ΕΟΤ. Οι υφιστάμενες υποδομές βρίσκονται υπό διάλυση, ενώ αυθαίρετες και άναρχες χρήσεις, μπάζα και σκουπίδια αλλοιώνουν το σπάνιο τοπίο, εμποδίζοντας τη φυσική του λειτουργία ως καταφύγιο πουλιών και ως χώρο αναψυχής για ανθρώπους.

    Ανάπλαση

    Η ανάπλαση της περιοχής στοχεύει να αλλάξει εντελώς το σκηνικό εξαθλίωσης, δημιουργώντας υποδομές για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επειδή η έκταση βρίσκεται μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 και εφάπτεται στο Εθνικό Πάρκο «Υγροτόπων Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας», ο σχεδιασμός που έχουν κάνει οι μελετητές της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων βασίζεται στις ήπιες μορφές ανάπτυξης, απόλυτα εναρμονισμένες με το ευαίσθητο περιβάλλον της περιοχής. Οπως αναφέρουν και οι ίδιοι, «το δημόσιο κτήμα στο Φανάρι έχει σημαντικό δυναμικό ανάπτυξης οικοτουρισμού, που έχει μείνει ανεκμετάλλευτο έως τώρα, σε αντίθεση με πρότυπα μαζικού και ανεξέλεγκτου τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας».

    Η μελέτη, την οποία φέρνει στο φως η "Real planet", περιλαμβάνει την ανακαίνιση και αποκατάσταση των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των λουομένων (κάμπινγκ, αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κ.λπ.). Οι κοινόχρηστοι χώροι διευρύνονται και δημιουργείται ένα πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

    Για τη διαμονή των οικοεπισκεπτών υπάρχουν δύο επιλογές: η μία είναι το ανακαινισμένο κάμπινγκ του ΕΟΤ που προσφέρεται για διακοπές διαρκείας και η δεύτερη είναι οι νέες εγκαταστάσεις μικρής κλίμακας, οι οποίες θα δημιουργηθούν για να εξυπηρετήσουν τους λουόμενους που επιθυμούν να διημερεύσουν στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/12 21:08

    Ανωνυμε 4-1-2012 1831.Δεν το αφησε το φεσι ο Κοτσακης,αλλα ο Μιχελης,αυτον που εβαλα υποψηφιο Αντιπεριφερειαρχη ,ο αναπηρος Μπουλης.Ο προστατης της Μουστακα,της Γιαμουσταρη και πολλων επιστημονων... απο την Ροδοπη,που εβαλε στο ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/12 08:26

    Όλοι στον βόθρο της δεξιάς είναι απο τα ίδια
    σκατά-απόσκατα.
    Όπως φαίνεται απο όσα μπατακτσιλίκια βγαίνουν στη δημοσιότητα το φέσι μεγαλώνει, οσονούπω θα γίνει ράσο θα φτάσει μέχρι τις φτερνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/12 12:22

    Ανώνυμε 5-1-2012 08:26, δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν έχεις δίκαιο. Την δεξιά την ζήσαμε στο πετσί μας από το 1954 όταν ο "Εθνάρχης" ο Καραμανλής, την τύφλα του την μαύρη, απόκτησε από το τίποτα αυτήν την αμύθητη περιουσία, την οποία τώρα λυμαίνονται οι πρόγονοί του, αυτοί που δεν ξέρουν τί θα πεί δουλειά και περισσότερο ο "κουρασμένος". Θα μου πείς και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια δεν κάνει. όχι θα σου απαντήσω, γιατί το ΠΑΣΟΚ έδωσε γή και ύδωρ στο λαό, και μαζί με τους πλούσιους έφαγε και ο φτωχός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.