20.6.12

Απειλές προς του εργαζομένους της ΕΡΤ από τον υπεύθυνο προπαγάνδας της ΝΔ

Την ώρα που εργαζόμενοι της ΕΡΤ κάλυπταν την ορκωμοσία Σαμαρά, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης απειλούσε τους εργαζομένους μέσω του λογαριασμού του στο twitter!!! Ο ίδιος έγραψε:

«Τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους». Λίγη ώρα μετά το διέγραψε, αλλά το Print Screen στο Twitter άρχισε να κυκλοφορεί!

Αυτά είναι τα νέα ήθη στην πατριωτική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά! Σύντομα θα γίνουν κι αυτοί παρελθόν, αλλά τι κάνεις μέχρι τότε;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/12 13:41

    Πόσα θα δούν ακόμα τα μάτια μας και πόσα θα ακούσουν τα αφτιά μας. Η δεξιά στο έπαρκο. Δεν θέλατε ΠΑΣΟΚ ε! Τί σας περιμένει τώρα, νομίζατε πως με ΝΔ και με Σαμαρά προπαντός θα δείτε άσπρη μέρα. Κούνια που σας κούναγε. Καλά να πάθετε και μη σας δω να κατεβαίνετε στα πεζοδρόμια για διαδηλώσεις και απεργίες. Τώρα θα φάτε με χρυσά κουτάλια, οι μισθοί σας θα αυξηθούν, θα δείτε τις συντάξεις σας να ανεβαίνουν και όλα καλά.

    Όσο για αυτόν τον κύριο Γεώργιο Μουρούτη με τα νέα ήθη και τις απειλές προς τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, καλά θα κάνει να σιωπά, γιατί πολύ γρήγορα τον βλέπω να καταποντίζεται και να τρώει το κεφάλι του όπως λένε καλή ώρα στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/12 16:00

      SYGNWMH FILE.KAI TO PASOK KYBERNA.NA BGEI NA TA KATADIKASEI AYTA TA PRAGMATA.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/12 21:09

      Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΑΜΕΣΑ. χιχιχιχι

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.