7.6.12

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις μετρήσεις της Ιπποκράτους


Δημοσκοπήσεις, τις λεγόμενες «κρυφές» καθώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση τους, έχουν όλα τα κόμματα. Η Piazza έχει την δυνατότητα να γνωρίζει αυτή που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Ιπποκράτους και δείχνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Δυστυχώς ακριβή νούμερα δεν μπορούμε να έχουμε, αλλά στην μέτρηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, έχουμε πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό που φτάνει το 30% και με ανοδικές τάσεις. Ακολουθεί η ΝΔ που βρίσκεται στο όριο του στατιστικού λάθους, δηλαδή διαφορά μικρότερη του 3%.
Τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ είναι δύσκολα, καθώς το Κίνημα φλερτάρει με μονοψήφιο ποσοστό, χωρίς να έχει διαφανεί κάτι, πως η συσπείρωση τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί. Σε ότι αφορά τα άλλα κόμματα, παρουσιάζουν πτώση όλα, με την μεγαλύτερη να εμφανίζεται στο ΚΚΕ.
Η συγκεκριμένη μέτρηση δίνει 7κομματική βουλή, καθώς ο συνασπισμός Μάνου – Τζήμερου δεν φαίνεται να πιάνει το πολυπόθητο 3%!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/6/12 08:56

    betfair 8-6-2012: Ν.Δ. 1,94 ΣΥΡΙΖΑ 2,05
    Ξεκίνησαν απο Ν.Δ. 1,40 ΣΎΡΙΖΑ 3,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/12 10:27

    Μπροστά οι προστάτες των λαθρομεταναστών.... Κατακρεουργημένη βρέθηκε μέσα στο σπίτι της μία 81χρονη γυναίκα πάλι στην Πάτρα. Σύμφωνα με το μπλογκ thebest.gr την άτυχη γυναίκα αντίκρυσε μαχαιρωμένη η κόρη της στις 10 το βράδυ. Τραγική φιγούρα και ο γιος της, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδινε όρκο στην κατακρεουργημένη μητέρα του πως «Θα τους βρω και θα τους σκοτώσω» .
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/12 15:48

    fasistes koufales erxonte kremales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/12 16:07

    κανας χρυσαυγίτης θα σκότωνε την έρμη τη γυναικα. ..και τα φορτώνουν μετά ..όπου βολεύει.
    το σεναριο είναι πολύ πιθανό πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/12 21:11

    Aν είναι αλήθεια, αυτά τα νούμερα της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ που σας δίνουν τις πληροφορίες ξέρουν τι ρόλο προπαγάνδας του Τ-ΣΥΡΙΖΑ παίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/12 08:21

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/12 20:43

      Παπαγάλε τρως μαιντανό? Τον πυροσβέστη τον χαζό.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.