13.6.12

Νίκος Χανιάς … ο πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και το νέο αγαπημένο πρόσωπο των media και της δεξιάς!

Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, κάνει το γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα του Νίκου Χανιά, με το οποίο ανακοινώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη.

Επίσης ο Νίκος Χανιάς ανέφερε ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περαιτέρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Ναι, όλα αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που με θέρμη υποστήριζε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος μέχρι πριν από λίγες ημέρες και το μόνο του πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι δεν εκλέγεται αφού βγήκε 5ος σε σταυρούς στην Κορινθία.
Δείτε τι υποστήριζε λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Χανιάς, όταν κεραυνοβολούσε το Μνημόνιο και τους νεροκουβαλητές του Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο. Συνεπέστατος…
   
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νίκος Χανιάς ήταν οργανωμένος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. Το 2007 ήταν διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών Ηλιείας, όταν η Πελοπόννησος ήταν στις φλόγες και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έλεγε ότι οι φωτιές «έχουν χρώμα πράσινο».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/6/12 11:08

    Το "πρώην ΠΑΣΟΚος" piazza αποτελεί χαρακτηριστικό του ατόμου? Σαν να λέμε ψηλός καστανός? Το 90% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚοι είναι και μάλιστα οι πιο ευνοημένοι που έφυγαν πρώτοι πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/12 11:57

      Όντως ρε piazza, τι θα πει "πρώην ΠΑΣΟΚος"? Και συ πρώην ΠΑΣΟΚος δεν είσαι?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/12 12:08

    πρώην ΠΑΣΟΚ; κάτι σαν Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος;

    Και τι είναι αυτό το "πρώην ΠΑΣΟΚ", μομφή, τίτλος ευγενείας, διαβατήριο για κάτι;

    Νομίζω το πιο ενδιαφέρον είναι τι πρεσβεύει τώρα. Όσο για σύγκριση παλιών και νέων δηλώσεων δεν βάζετε κανένα ανθολόγιο Τσίπρα - Σαμαρά;; Έτσι για να γελάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/12 12:08

    Πολλοί, θαμπωμένοι από την επικοινωνιακή επέλαση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, αδυνατούν να ξεχωρίσουν την εικόνα από την πραγματικότητα. Και η ιδεολογικοποίηση της πόλωσης από τους αντιπάλους τους δεν βοηθά. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά μια φούσκα της συγκυρίας -αυτό που πήγε να γίνει η «δημοκρατική αριστερά» (ΔΗΜΑΡ) πριν δυο μήνες, αλλά δεν «έπεισε» ότι σηκώνει το γάντι. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεισε. Αν μη τι άλλο, έπεισε να τον δοκιμάσουν.

    Τι είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ; Όχι θεωρητικά και ως εικασία κάποιου απέξω αλλά όπως τον γνωρίζουμε όσοι θητεύσαμε για σχεδόν δυο δεκαετίες στα «έδρανά» του;

    Το κόμμα αυτό και κάθε μέλος του ξεχωριστά ζει ένα όνειρο. Μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι είναι ακόμη «φτιαγμένοι» από το αποτέλεσμα και περνούν δίπλα σου κοιτώντας αόριστα κάπου στον ορίζοντα.

    Καμία επαφή με την πραγματικότητα...

    Εκεί που οι διαλυμένες έως προχθές οργανώσεις του έψαχναν με το φακό πέντε-έξι από τα εναπομείναντα μέλη για να συνεδριάσουν, τώρα κατακλύζονται από αγνώστους που θέλουν να βοηθήσουν στην «νίκη κατά του "μνημονίου"». Εκεί που δεκαετίες το κόμμα έπαιζε είτε στο όριο του 3% είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων λίγο πάνω από το 4%, το κόμμα διεκδικεί την πρώτη θέση! Ζαλάδα...

    Από τα ατελείωτα βράδια μπροστά στην τηλεόραση για να σιγουρευτεί η είσοδος στην βουλή τώρα στα exit polls για το ποιος είναι πρώτος...

    «Μα τι συνέβη και ξαφνικά τους πείσαμε;» αναρωτιούνται τα μέλη. Και παρακολουθούν με θαυμασμό τους εκπροσώπους του κόμματος στην τηλεόραση, που παλιά ήσαν αμφισβητούμενες προσωπικότητες και μέσα στο κόμμα με ισχνή απήχηση, να απευθύνονται σε πανελλαδικό ακροατήριο και να δηλώνουν με στεντόρεια φωνή πράγματα που έκρυβαν στα εγχειρίδια εσωτερικής κατανάλωσης των τροτσκομαοϊκών συνιστωσών.

    Πολύ θέλει να την ψωνίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/12 15:46

    Ενα εργοστάσιο είχε δυνατότητα παραγωγής 100 προιόντα την ημέρα Αναπτύσει ενα επικοινωνικό σχέδιο στο οποίο έχουν βοηθήσει και στελέχη του ανταγωνισμού -ο οποίος έχασε την αξιοπιστία του προς τις αγορές. Ξαφνικά οι παραγγελλίες αυξάνονται σε 2500 προιόντα χωρίς να έχει μεγαλώσει την γραμμή παργωγής. Τι Θα γίνει
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα μοιαζει με αυτό το εργοστάσιο διότι απο 7% πριν 5 μήνες έφθασε στο 27 χωρίς να έχει κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές.
    φαίνεται ασπάζεται την παροιμία ΤΟ ΑΓΩΙ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/12 16:53

    Πολλοιί τα κατάλαβαν αυτά που είπε ο Χανιάς πολύ πιο πριν ...γι αυτό θα πάθει με΄γαλη νίλα ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή και θα μετατραπέι και πάλι σε ΤΣΙΡΙΖΑ. άντε ρε μιλάμε για πολιτική καιόχι για τσίχλες..΄΄ελεοςπια έρχονται εκλογές και ασχολούμαστε ακόμη με τον πανήβλακα νεανία με τα υποκόματά του; ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/12 02:02

      Εμείς οι πασοκτσηδες που δεν γουστάρουμε Χατζηοσμαν και το παιχνίδι που έπαιξαν ενός βάρος του Πεταλωτή με τις επιστολές τους ο Παύλος και οι λοιποί , αλλά δεν γουστάρουμε και τον Στυλιανίδη θα ψηφίσουμε ΚΚΕ γιατι είναι ανώδυνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά να πάρει και το μήνυμα ο Βενιζέλος και οι λοιποί που ας περιμένουν ξανα ψήφο στις τοπικές και περιφερειακές .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/12 20:01

    Ζέστη,ζέστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.