9.7.12

Προφυλακίστηκε πρώην Γενικός Διευθυντής Δήμου στην Δράμα! Θερμό προβλέπεται το καλοκαίρι για την Αυτοδιοίκηση

Η αρχή έγινε με τον Δήμο Προσοτσάνης όπου ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην Γενικός Διευθυντής του Δήμου Νίκος Ράγιας, προφυλακίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Δράμας.

Χρηματικές εγγυήσεις χρειάστηκε να καταβάλουν ο πρώην Ταμίας του Δήμου Γιώργος Στράγκας, ύψους 40.000 ευρώ και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Φατράλης, 20.000 ευρώ, ενώ και στους δύο τέθηκε ο περιορισμός της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
Ποιο «μαλακά» έπεσαν οι πρώην Αντιδήμαρχοι Κώστας Παυλίδης και Γιώργος Παρασίδης, στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα χωρίς χρηματικές εγγυήσεις ενώ στην πρώην Δημοτική Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Γυμναστηρίου της Προσοτσάνης Σοφία Καμπουρίδου της επεβλήθη να καταβάλει χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, χωρίς να της επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.
Εντός της εβδομάδας ο Νίκος Ράγιας πρόκειται να ασκήσει προσφυγή για να αρθεί η απόφαση της προσωρινής κράτησης του, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει με βούλευμα το εφετείο Θράκης, το οποίο δεν αποκλείεται να σκληρύνει και την στάση του και για τους υπόλοιπους υπόδικους.
Έντονες φήμες πάντως κάνουν λόγο για δεύτερο και τρίτο «κανόνι» εντός του 10ημέρου και σε άλλους Δήμους της Δράμας, (πιθανότατα στους Δήμους Δράμας και Δοξάτου).

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/7/12 11:26

    Να προσθέσω ότι προφυλάκιση και περιοριστικοί όροι σημαίνει κακουργηματικές διώξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/12 11:56

    εγώ πάλι να προσθέσω πως οι διώξεις δεν λεν τίποτα και ούτε οι προφυλακίσεις σημαίνουν καταδδίεκς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/12 15:14

    Diladi tha mas peis oti einai athwoi kai mpikan adika mesa...??? ELEOS...!!! NTROPI...!!!! Se olo ton dimo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/12 19:23

    γιατι πρωτη φορα το κανει αυτο η ελληνικη δικαιοσυνη....δυστυχως οι κλεφτες παραμενουν εξω και τα παραδειγματα ειναι παν πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/12 22:09

    Oi kleftes arxisan na mpainoun siga siga stin steni... kai to paradeigma einai akrivws apo panw sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/12 23:49

    αυτη ειναι η δικαιοσυνη της Ελλαδας...οι κλεφτες που το παραδεχονται να ειναι εξω και οι εχοντες ενδειξεις να μπαινουν μεσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/7/12 17:01

    etsi akribos ....panta etsi ginetai..ayth einai h ellhnikh dikaiosyni oi egklhmaties kai oi kleftes exo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/7/12 21:06

    h profylakish den shmainei tipota...sthn dikh tha fanei h alhtheia ...ayto einai to systhma toys xwnoume mesa opoious theloume xwris na exoume psaxei thn alhtheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.