31.7.12

Προεκλογική δέσμευση Σαμαρά από την Αλεξανδρούπολη: «Θα κάνουμε την ΑΤΕ βιώσιμη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λιγότερο από 2 μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Αντώνη Σαμαρά, όλες οι προεκλογικές του δεσμεύσεις πάνε περίπατο! Μία απ’ αυτές ήταν από την Αλεξανδρούπολη, στις 4 Μαΐου, τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας των εκλογών της 6ης Μαΐου και αφορούσε την Αγροτική Τράπεζα και τους αγρότες του Έβρου!!!

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε εκείνη την ημέρα στην ομιλία του (διαβάστε την στην ιστοσελίδα του κόμματος) «…θα λάβουμε ειδική μέριμνα για την Αγροτική Τράπεζα που έχει πρόβλημα. Δεν ξεχνάμε ότι η Αγροτική έχει υποθηκευμένο μεγάλο μέρος της αγροτικής γης κι αυτό δημιουργεί προβλήματα που έχουν κι εθνικές διαστάσεις. Η Αγροτική θα γίνει βιώσιμος τραπεζικός πυλώνας για τον Έλληνα αγρότη. Θα βοηθήσουμε ακόμα τη χρηματοδότηση των αγροτών. Ξέρουμε ότι τώρα ότι έχουν πρόβλημα να προμηθευτούν, λιπάσματα, καύσιμα και σπόρους κάποιες φορές…»!
  
Τι έχει να πει τώρα ο Εβρίτης αγρότης που ο πρωθυπουργός της χώρας, τον κορόιδεψε μέσα στο σπίτι του;;;

9 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο Τσίπρας να σε πάρει στον Τομέα Τεκμηρίωσης και Προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΣ:Φωτογραφίες από τον Άρδα δεν είδαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ούτε πρόκειται! Είχαμε ένα μικρό ατύχημα δυστυχώς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/12 14:16

      Κρίμα θα έβλεπες ουστογλου και νικολαου σε αντίσκοινα. χαααααααααααααα ρεμάλιααααα

      Διαγραφή
  2. Μπράβο βρε Αντώνη.. τηρείς το προεκλογικό σου πρόγραμμα κατά γράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/12 14:56

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ. ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ?? ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ?? "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ" ΛΑΜΠΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/12 04:12

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " ΚΑΝΤΑΦΙ " ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΕΙΝΑ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/12 11:12

    Σε τσούζει ρε ξοφλημένε και λαμόγιο γιατί ακούς τα σχολιανά σου. Όσο για ποιοί είναι οι κλέφτες και οι χαμαιλέοντες της όλης υπόθεσης ο κόσμος ξέρει. Και κάτι άλλο, όλοι γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά σ΄αυτήν την πόλη κύριε ανώνυμε 04:12. Όσο για την κατάντια και τον κατινισμό, κρίνεις εξ ιδίων .......

    Άν είσαι μάγκας/γκισα την άλλη φορά επώνυμα μαζί μου να λογαριαστείς και μετά θα δούμε ποιός κυκλοφορεί ξοφλημένος/η. Αρκετά ασχοληθήκαμε και δώσαμε αξία σε κάποιους που δεν θα τους ήξερε και ο διπλανός τους, αν δεν ήταν ο ΕΝΤΙΜΟΣ και μάγκας πρώην αυτοδιοικητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/12 21:17

      O ένας βρίζει τον άλλον μέσα στην ανωνυμία.Τρελαθήκατε τελείως.Απότι κατάλαβα ο καβγάς είναι μεταξύ πρώην και νυν αυτοδιοικητικού, που αλληλοκατηγορούνται για ξοφλημένοι και λαμόγια.Προφανώς και οι δύο θα είναι.Γιαυτό ηρεμήστε. Κιαυτός ο Καντάφι για έπαινο τοχει το όνομα?

      Διαγραφή
  6. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΤΖΙΑΝΗΣ4/8/12 22:08

    Προς ενημέρωση όλων και διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω κάπου λάθος, δεν είμαι και τόσο ειδικός: Η Αγροτική Τράπεζα προσλαμβάνει από το 1996, δηλαδή τα τελευταία 16 χρόνια, μόνο επιτυχόντες σε γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με μόρια. Βρίσκεται σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης εγκεκριμένο και καθημερινά εποπτευόμενο από την τρόικα εξωτερικού με πολύ καλά αποτελέσματα. Οι μισθοί των εργαζομένων της, που έτσι κι αλλιώς ήταν μέτριοι σχετικά με των άλλων τραπεζοϋπαλλήλων, μειώθηκαν περίπου 35%. Τα τελευταία χρόνια η Τράπεζα εμφανίζει (πολλά) κέρδη και η τρύπα στον ισολογισμό της οφείλεται αποκλειστικά στο κούρεμα των ομολόγων. Τέτοια τρύπα, παραπλήσια ή αρκετά μεγαλύτερη αναλογικά εμφανίζουν και άλλες τράπεζες και γι' αυτό τους δίνει κεφάλαια η κυβέρνηση, χρεώνοντας το δημόσιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό, διασώζοντάς τες ("ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών"). Αυτό το αυτονόητο αρνείται να το κάνει για την δημοσίου ενδιαφέροντος Αγροτική ενώ το κάνει τουλάχιστον για Εθνική , Άλφα, Γιούρομπανκ και Πειραιώς, δηλαδή για τους ιδιώτες μεγαλοτραπεζίτες. Αντί λοιπόν η συγκυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να προκρίνει την ανακεφαλαιοποίηση όλων των τραπεζών και ιδιαίτερα των τραπεζών με δημόσιο χαρακτήρα (π.χ. Αγροτική, Ταχ. Ταμιευτήριο), προτιμά να συκοφαντεί ως προβληματική την Αγροτική και να εκχωρεί το υγιέστερο κομμάτι αυτής της υγιούς Τράπεζας σε ανταγωνιστική Τράπεζα ιδιωτών μεγαλοτραπεζιτών. Σημειώστε ότι πρακτικά το χρηματικό αντάλλαγμα που προσφέρουν οι μεγαλοτραπεζίτες είναι μηδέν. Αποφασίστε εσείς αν είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από τη μεταπολίτευση αυτή η παραχώρηση. Λεπτομέρειες και επιχειρήματα υπάρχουν και άλλα πολλά. Δεν χωρούν σε ένα σχόλιο, τώρα. Πάντως συνυπεύθυνοι είναι η συγκυβέρνηση, μεγαλοτραπεζίτες και μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ. Είδατε πουθενά εσείς να καλύπτονται δημοσιογραφικά με επάρκεια οι πολλές και σφοδρές αντιδράσεις ή διαπιστώσατε, όπως εγώ, μαύρη προπαγάνδα και διαστρέβλωση από τους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών; Μόνο τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης παίζουν λίγο και αποσπασματικά, έτσι, για ξεκάρφωμα...

    Πραγματικά, ελπίζω να κάνω λάθος, και να αποδειχθεί ότι όλα γίνονται για το καλό του δημοσίου συμφέροντος, του τραπεζικού συστήματος και των εργαζομένων. Δε δείχνουν αυτό όμως τα μέχρι τώρα στοιχεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.