24.8.12

Ο Δήμος Κομοτηνής συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά των Πολύτεκνων


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, οργανώνει μια σειρά δράσεων με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου Κομοτηνής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης.

Συγκεντρώνουμε σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη.
Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση, ή καινούργια. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενίσχυση οικογενειών που έχουν τρία ή και περισσότερα παιδιά και εισόδημα κάτω των 7.000 Ευρώ.
Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 63 (κτίριο 13ου Δημοτικού Σχολείου), τηλέφωνο 25310 70256.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.