23.9.12

Κι άλλοι γνωστοί πολιτικοί της Θράκης στην «λίστα των 32» του ΣΔΟΕ

Στην λίστα του ΣΔΟΕ για τον παράνομο πλουτισμό, που κατατέθηκε στον εισαγγελέα και στην ειδική επιτροπή της Βουλής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» βρίσκονται ακόμα δύο γνωστοί της περιοχής μας!

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του Έβρου του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Φωτιάδη και τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Χάρη Τσιόκα, ο οποίος είναι τώρα βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.
Σε ότι αφορά τον βουλευτή Έβρο Άκη Γεροντόπουλο, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην «λίστα των 32» του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα όσα γράφει το «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής Έβρου δικαιολόγησε επαρκώς στους ορκωτούς λογιστές και την διακομματική επιτροπή της Βουλής τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό.
Βέβαια αυτό που προβληματίζει τους πολίτες είναι πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης που οι Έλληνες φτωχαίνουν, κάποιοι πολιτικοί πλουτίζουν και μεταφέρουν νόμιμα χρήματα στο εξωτερικό.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/9/12 16:20

    Για 3η συνεχή μέρα, η Παραπολιτική θέτει μια σειρά ερωτημάτων στον σιωπηλό υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη:

    -Ποιο το περιεχόμενο του ταξιδιού του στο Βερολίνο τη νεκρή πολιτικά περίοδο 16-18/8;
    -Πόσο κόστισε το ταξίδι; Σε ποιο ξενοδοχείο έμεινε;
    -Πόσοι τον......συνόδευσαν; Κάλυψε το ελληνικό Δημόσιο τα έξοδα τους;
    -Γιατί δεν κατέγραψε το συγκεκριμένο ταξίδι στο προσωπικό του site;
    -Γιατί δεν υπάρχει ούτε μισό ρεπορτάζ του Τύπου που να αναφέρεται στο συγκεκριμένο ταξίδι;


    Περιμένουμε απαντήσεις. Θα θέτουμε κάθε μέρα τα ερωτήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.