5.9.12

Ξανάνιωσε η Όλγα Ρενταρή


Φαίνεται ότι η «αποχή» της από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της έκανε καλό! Ο λόγος για την πρώην βουλευτή Έβρου Όλγα Ρενταρή, η οποία βρέθηκε στην Κομοτηνή για την εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για τα 38 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος.

Η ίδια ήρθε στον χώρο της εκδήλωσης, συνοδεύοντας τον Νάσο Αλευρά, ήταν ευδιάθετη, χαιρετούσε τον κόσμο, συνομίλησε σχεδόν με όλους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ορισμένους που της έκαναν κομπλιμέντα για την εμφάνιση της. Πάντως η αλήθεια να λέγετε. Η Όλγα χωρίς το … βουλευτικό άγχος, φαίνεται ότι ξανάνιωσε!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/12 22:11

    εμ ηθελε να μπλεχτει με πραγματα πολυ πολυ μεγαλυτερα απ το μπο ι τηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/12 14:02

    Και όλοι εμείς από το πασοκ την συμβουλευουμε να μην ξανα την δούμε στα κοινά γιατί τότε θα μιλήσουμε διαφορετικά. Μάλλον δεν έχει καταλάβει η κυρία ότι πολλοί γνωρίζουν πολλά. Και φυσικά η προβολή της και πάλι στα μπροστά μάλλον κακό θα την κάνει περισσότερο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΝΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/12 18:16

    Από τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουν περάσει από τον Έβρο. Και είναι κρίμα χωρίς καμί απροσφορά στον τόπο χωρίς τίποτα απλά με έναν άντρα γιατρό να εξυπηρετεί και να δίνει ψηφοδέλτια να εκλέγεται και να κλείνει το ψηφοδέλτιο με τον Ν΄τολιο ο οποίος είναι και γι αυτό υεύθυνος γιατί εξ αιτίας του έγινε ένα ακόμη νούμερο βουλευτής η οποία με την συμπεθέρα της την γιαγιά κατέστρεψαν το πασοκ στον Έβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/9/12 21:03

    φτανει πια με τιs αηδιεs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/9/12 21:05

    Αυτή άλλο θέμα μιλούσαν στην βουλή και άλλο εισηγήθηκε το νούμερο που ξανανιωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/9/12 23:58

    λαφριά η Μανωλιά του ΄Εβρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/12 11:19

      την μανωλια θα την ψαχνετε,παντως τρομερη συγκεντρωση τρεις κι'ο κουκος ο αλευρας και ολοι οι βολεμενοι.,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/9/12 13:46

      Την ψάχνουμε ήδη.Υπάρχει ένα χωριό των γεύσεων με 80 εκατομμύρια δραχμές, ένα κέντρο λαικών δρωμένων με κάτι εκατομμύρια ευρώ και πολλά άλλα.Τώρα πάντως είναι στην τριπλή της βίλα στο Κόσμιο. Απο τις συνταξούλες της.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/9/12 09:45

    Από ότι καταλαβαίνω για να παρει θέση και ξεβράκωτη μπορεί να βγαίνει. Ρε βενιζέλο είναι δυνατόν να είναι στο πασοκ αυτά τα νούμερα; όλοι γνωρίζουμε πολλά οπότε και ε΄συ κάτι περισσότερο θα ξέρεις γι αυτό τράβα κανένα αυτί και πες τους να κάθονται σπίτι και να κοιτάνε τα παιδιά τους. Από το πασοκ τελίωσαν αυτά τα σούργελα. Κάθε φορά που θα βγαίνει μπροστά ένα τέτοιο σούργελο άλλοι τόσοι θα εγκαταλείπουμε το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/12 13:44

      Μα μεγαλύτερο σούργελο απο τον βενιζέλο δεν υπάρχει

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/9/12 13:25

    Άραγε είναι της νέας μόδας και δεν φοράει κάτι απόκάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.