5.9.12

Οι εκλογές στην Αμερική! Ποιος πρέπει να κερδίσει;


Οι Αμερικάνοι είναι πάνβλακες και ακόμα πιο πανηλίθιοι είναι οι Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϋ. Τώρα τι πρέπει να γίνει στις εκλογές του Νοεμβρίου, στις οποίες ψηφίζουν με tablet οι σοφοί πέρα από τον ωκεανό!

Μα φυσικά να τις καταργήσουν και να δώσουν την διακυβέρνηση της χώρας σε μια εταιρία! Σίγουρα καλύτερα θα κυβερνήσει! Πάντως αν πρέπει κάποιος από τους δύο να κερδίσει, έχουμε να σας πούμε το εξής:
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι μασώνος και θα κάνει αυτά που θα του πει η γνωστή Λέσχη! Ο Μιτ Ρόμνεϋ δεν είναι μασώνος, αλλά θα τα κάνει γιατί θα το πει η γνωστή Λέσχη! Διαλέξτε νικητή…

7 σχόλια:

  1. Για τον υπόλοιπο κόσμο και οι δύο είναι το ίδιο πράγμα. Για τους Αμερικανούς, καλύτερος είναι ο Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίποτας εναντίον του κανένα! Νικάει το μηδέν...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/12 01:48

      Να τους στείλουμε τον Τσίπρα που είναι τίποτας, κανένας και μηδέν μαζί για να μην προβληματίζονται

      Διαγραφή
  2. Πάντως τώρα στο συνέδριο των Δημοκρατικών είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Οπότε δίνει το παρών το τίποτα, ο κανένας και το μηδέν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 13:10

      Πιάτσα το μίσος σου για τον Παπανδρέου το έχεις δείξει με πολλούς τρόπους.Κάλμα λίγο κάλμα.Κι ας μας πει ο Τσίπρας τι ακριβώς μοντέλο θέλει να εφαρμόσει?Την σοβιετοαναρχοδεξιά?Αυτά είναι τα μηδενικά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/12 13:13

      Μήπως μπήκαμε σα λάθος μπλόγκ?Κι εσάς σας ψεκάζουν πλέον πιάτσα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/12 14:21

    Ο Obama έμεινε πιστός σε αυτό που είπε, ότι δηλ. οι ΗΠΑ δεν θα παρεμβαίνουν ευθέως στα εσωτερικά των άλλων λαών.

    Είμαι σίγουρος ότι επιβραβεύετε, αλλά εγώ ήμουν πάντα υπέρ του παρεμβατισμού, όταν όλα τ' άλλα αποτυγχάνουν. Π.χ., ο Obama θα μπορούσε να στείλει στρατό να σφάξει τον Asad και τα τσιράκια του στη Συρία εν μία νυκτί, αλλά δεν το έκανε. Ο Bush θα το έκανε. Κι εγώ είμαι πάντα με το Bush. A Bush-man, όπως αυτοαποκαλούμαστε χαριτολογώντας. Kι ας μας αποκαλούν cowboys (τα όπλα καλά - τις αγελάδες που τις είδαν???)

    Από την άλλη, ο Romney, έχει τον τσαμπουκά να πάει στο Λονδίνο την εβδομάδα της έναρξης των ολυμπιακών και να δηλώσει ευθέως (και -πάνω από όλα- ΟΡΘΩΣ!!!) ότι οι Άγγλοι δεν είναι έτοιμοι για να διοργανώσουν ολυμπιακούς. Και μετά, φυσικά, πέσανε όλοι να τον φάνε, αποκαλώντας τον τσαμπουκά του ... "διπλωματική γκάφα".

    Να με συγχωρούν οι αδερφές για τις μη "πολιτικά σωστές" εκφράσεις μου, αλλά δεν ξέρω και πολλές... ξένες γλώσσες. Μόνο Ελληνικά και Αγγλικά. Από την... άλλη γλώσσα, ξέρω μόνον το "καλέ". Όπως: κατάλαβες, καλέ???

    Άνευ παρεξήγησης, για τους... "αδελφικά σωστούς".

    Για να επανέλθω στο Romney, κατόπιν της παρένθεσης αυτής, ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ? Εγώ λέω ότι είναι τόσο όσο τον αντέχουν. Δηλαδή... ΠΟΛΥ βλάκας αν τον αντέχει το αδερφάτο των "πολιτικά σωστών" που λέγαμε και πολύ ΕΞΥΠΝΟΣ, εφόσον ΔΕΝ τον αντέχουν.

    Όπως και να 'χει, τις εκλογές θα τις κερδίσει ο Obama, γιατί είναι ο μόνος που ακολούθησε πιστά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις (ακόμη κι όταν ΔΕΝ έπρεπε να το κάνει). Από μία άποψη, αυτό είναι απόλυτα σωστό. Το λάθος ήταν ότι...

    ... εκλέχτηκε την ΠΡΩΤΗ φορά!!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    Uli Chris

    PS: Κύριοι (άντε και κυρίες), αν υπήρχε Bush σήμερα στην Προεδρία, δεν θα υπήρχαν ούτε Asad, ούτε Μerkel. Το πολύ-πολύ κανά δυο σκυμμένες προβατίνες κι ένας ΜΟΥΓΚΟΣ σακάτης. Μπεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.