27.9.12

Αιώνες μπροστά ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της «Κυράς των Μαρασίων», στα Μαράσια του Έβρου και το απόγευμα της ίδια μέρας, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς θα ανακηρύξει τον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη … επίτιμο δημότη της πόλης!

Η κίνηση αυτή βέβαια αποσκοπεί κι αλλού … πολιτικά! Στην Χρυσή Αυγή!!! Είναι γνωστά τα πολιτικά φρονήματα του πρώην αρχηγού του ΓΕΣ και οι φιλικές σχέσεις του με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όταν ο Φράγκος Φραγκούλης ήταν υπουργός στην Κυβέρνηση Πικραμένου, ήταν ο μόνος που χαιρέτησε από κοντά και δια χειραψίας τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Οπότε ο Δήμαρχος βλέπει … μπροστά και πατριωτικά, κάνοντας επίτιμο δημότη τον κολλητό του Μιχαλολιάκου.
Εμείς βέβαια το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα προτιμήσουμε το Αντιρατσιστικό – Μεταναστευτικό Φεστιβάλ στην Ορεστιάδα, που διοργανώνει η Ανοικτή Συνέλευση της πόλης!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/9/12 20:42

    μπραβο στον μουζα ,αφου ο δημος κομοτηνης ζει στον κοσμο του γιατι τα ξεφτερια της μειονοτητας που εχει θα εβαζαν βετο σε μια τετοια κινηση οπως εκαναν και στο θεμα της τοποθετησης του πολεμικου αεροσκαφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.