22.9.12

Ο βουλευτής του Έβρου Άκης Γεροντόπουλος στην λίστα του ΣΔΟΕ σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκεται ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή!

Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται από την εφημερίδα στην έκδοση της Κυριακής. Λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, παρουσιάζουν λίστα με πρώην και νυν εκπρόσωπους του κοινοβουλίου και του ευρωκοινοβουλίου για ν’ ασχολείται ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα του.
Για την ιστορία στην λίστα υπάρχουν 16 ονόματα από τον χώρο της ΝΔ (!!!), 1 από το ΚΚΕ, 1 από το ΛΑΟΣ, 1 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 5 από το ΠΑΣΟΚ! Τα ονόματα είναι:
1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ – Επικρατείας)
2. Κώστας Δρούτσας (ΚΚΕ – Ευρωβουλευτής)
3. Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ – Α’ Θεσσαλονίκης)
4. Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ – Αιτωλοακαρνανίας)
5. Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
6. Γιώργος Αλογοσκούφης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
7. Θοδωρής Ρουσόπουλος (ΝΔ – Επικρατείας)
8. Παναγιώτης Μελάς (ΝΔ – Α’ Πειραιά)
9. Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ – Λακωνίας)
10. Σήφης Βαλυράκης (ΠΑΣΟΚ – Χανίων)
11. Γιώργος Ορφανός (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
12. Γιώργος Τριφωνίδης (ΝΔ – Πρέβεζας)
13. Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
14. Βίβιαν Μπούζαλη (ΝΔ – Καστοριάς)
15. Νίκος Σηφουνάκης (ΠΑΣΟΚ – Λέσβου)
16. Συλβάνα Ράπτη (ΠΑΣΟΚ – Ευρωβουλευτής)
17. Άκης Γεροντόπουλος (ΝΔ – Έβρου)
18. Ελίζα Βόζενμπεργκ (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
19. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
20. Απόστολος Κράτσας (ΝΔ – Β’ Αθηνών)
21. Ελένη Κουντουρά (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Α’ Αθηνών)
22. Δημήτρης Πιπεργιάς (ΠΑΣΟΚ – Εύβοιας)
23. Στέλιος Ματζαπετάκης (ΠΑΣΟΚ - Ηρακλείου)
24. Νίκος Κόρτσαρης (ΝΔ – Φλώρινας)

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/12 20:44

    Κυβερνητική εντολή έδωσε τον Άκη.Αρε κάτι λυκοφιλίες! από παραλίγο υπουργός βουρ στο φρέσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μπορούμε να μάθουμε με ποιόν τρόπο συνδέονται τα ονόματα με τα κόμματα, στη λίστα. Διότι αν τα ονόματα συνδέονται με βάση τη σημερινή κομματική ιδιότητά τους, τότε ο ΛΑΟΣ δεν έχει κανένα δικό του Βουλευτή: παράδειγμα ο Βελόπουλος δεν είναι πλέον βουλευτής του ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως μπορούμε να μάθουμε με ποιόν τρόπο συνδέονται τα ονόματα με τα κόμματα, στη λίστα. Διότι αν τα ονόματα συνδέονται με βάση τη σημερινή κομματική ιδιότητά τους, τότε, για παράδειγμα, το ΛΑΟΣ δεν έχει κανένα δικό του Βουλευτή: ο Βελόπουλος δεν είναι πλέον βουλευτής του ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/12 21:13

    Η λάσπη δεν κολλάει Άκη μη μασάς. Εκτός συστήματος και τίμιος μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/12 21:30

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΔΩΜΕΝΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/12 22:41

    ρε Έλληνες έτοιμοι να πετροβολήσετε ..σε ποιο συστημα ήταν μέσα ο Γεροντοπουλος και πλούτιζε; Βουλευτής ήταν μόνο 2 χρόνια..Ποιος του τα δινε και γιατι; Μήπως υπάρχει τιποτα άλλο από πίσω; Μήπως το γνωστό για τις "δημοσιογραφικές" επιτυχιες ΘΕΜΑ εξυπηρετεί πάλι συμφέροντα..Ας γίνουν οι έρευνες και όποιος φταίει να πληρώσει..αλλά έλεος πια με τους σιχαμένους δημοσιοκάφρους που με ευκολία στιγματίζουν ανθρώπους ..και έλεος με τους αγανακτησμένους συμπολίτες μας που μισούν και τα άντερα τους και βγάζουν χολή στο δευτερόλεπτο..Δε δικαιολογώ το γεροντόπουλο..απλά κρατηθείτε λιγο..Φάτε τις σάρκες του μολις κριθεί ενοχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/12 23:56

    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΣΑΕΙ; ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/9/12 09:20

    Στα καφενεία έλεγαν οι δεξιοί:

    "Άκης, Άκης άκης" εννοώντας Τσοχατζόπουλο και έσκυβαν το κεφάλι οι ας πούμε ΠΑΣΟΚοι (ποιος δήλωνε ΠΑΣΟΚ θα μου πείτε με τέτοια φανατίλα και διαστρέβλωση...) γιατί δεν μπορούσαν να απαντήσουν.

    Τώρα θα δείτε. Εκτός από τους 32 αυτούς και τους 3 της Real News έρχονται κι άλλα!!! Πολύ θεαματικά!!!! Φυσικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ΝΔκρατών στη λεηλασία. Και όπως και να το κάνεις, σκατοΠΑΣΟΚ εντάξει, με πολλά λαμόγια, όπως σε όλο τον κόσμο ετνός της εξουσίας, αλλά και το ΝΔ - ΠΑΣΟΚ π.χ. 6-1, έ, παίζει κάποιο ρόλο.

    Για τα κομματίδια τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΧΑ δε σχολιάζω, ανύπαρκτοι επικίνδυνοι υποδοχείς διαμαρτυριών είναι, τι να πεις. Ότι πάντως ελκύουν και χωνεύουν όλες τις λέρες των συστημικών κομμάτων είναι ενδεικτικό του επιπέδου της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/9/12 10:28

    Αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται!
    Παντού υπάρχουν και έντιμοι και απατεώνες! Το ίδιο και στην πολιτική! Ο Γεροντόπουλος είναι αναξιόπιστος, με καθόλου μπέσα και κοροιδευει τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/9/12 11:03

    Βιάστηκες χαρακτηριστικά κ.συντάκτη του piazzadelpopolo...δημοσιυσες κάτι..αλλά χωρίς να ξέρεις τη συνέχεια του άρθρου..έδωσες πολύ τροφή στα αρπακτικά να αρχίζουν το κράξιμο..έδωσες μεγάλη χαρά σε πολλούς με λίγη λάσπη στο γεροντόπουλο...
    Ίσως ένα άρθρο συγγνώμης να ήταν πρέπον..αλλά ξέχασα...η συγγνώμη είναι ακριβή στις μέρες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "περίεργος πλουτισμός" αναφέρεται στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, καθώς και στην έκθεση που συνοδεύει τα έγγραφα του ΣΔΟΕ προς την εισαγγελία!

      Εμείς μεταφέραμε αυτά και δεν ρίχνουμε καμία λάσπη στο πρόσωπο του Άκη Γεροντόπουλου. Ίσα ίσα τον σεβόμαστε και τον εκτιμάμε ως πολιτικό! Άλλοι μάλλον, του ίδιου ιδεολογικού στρατοπέδου, δεν τον σέβονται!...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/12 09:35

      ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΜΕ ΤΑ 5000000 ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ???? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ????? ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ????

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος23/9/12 12:37

    Εαν διαβασετε ολο το αρθρο φαινεται οτι οι 28 απο τις 32 υποθεσεις αφορουσαν νομιμες διαδικασιες που αφορουσαν αγορες απο εξωτερικο. Μεσα σε αυτες ειναι και του βουλευτη μας. Μονο 4 συνεχιζουν στον εισαγγελεα. Πραγματι η piazza δεν εκανε σχολιο απλα αναδημοσιευσε το αρθρο του Θεματος. Το Θεμα πρεπει να ζητησει συγνωμη για το αστοχο πρωτοσελιδο που λασπολογει αοριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/9/12 16:07

    O έλεγχος έληξε χωρίς κανένα πρόβλημα! ...και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν... Τι περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα..... Αλλά και έτσι να είναι δεν σημαίνει ότι αυτοί δεν πλούτισαν αλλά ότι δεν πλούτισαν με παράνομο τρόπο. Αυτό ελέγχει το ΣΔΟΕ αν τα πλούτη αποκτήθηκαν νόμιμα και έχουν δηλωθεί. Τώρα πως καταφέρνουν κάποιοι να πλουτίζουν σε περίοδο που όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες φτωχαίνουν και πτωχεύουν είναι άξιο απορίας και προβληματισμύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/9/12 16:28

    AΡΘΡΟ ΘΕΜΑΤΟΣ

    Η διακομματική επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν και τρεις ανώτατοι δικαστές, κατήρτισε λίστα με περίπου τριάντα ονόματα πολιτικών στελεχών (βουλευτών, αλλά και υπεύθυνων οικονομικών των κομμάτων), οι οποίοι, αφού ερευνήθηκαν από ορκωτούς λογιστές οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» που είχαν υποβάλει τα προηγούμενα χρόνια, κλήθηκαν κατόπιν να εξηγήσουν την προέλευση των χρημάτων που είχαν μεταφέρει στο εξωτερικό.

    Οι περισσότεροι δικαιολόγησαν τις καταθέσεις και μόνον σε τέσσερις περιπτώσεις υπήρξε αποστολή της υπόθεσης στην Εισαγγελία. Εξ αυτών γνωστή έγινε η υπόθεση του συζύγου της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, ναυλομεσίτη κ. Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος φέρεται να μην είχε δηλώσει μεταφορά ενός εκατ. δολαρίων στο Λονδίνο, που επιμένει ότι ήταν στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του. Η υπόθεση επανήλθε, πρόσφατα, στη Βουλή με αίτημα για άρση της ασυλίας της κυρίας Μπακογιάννη.

    Στη Δικαιοσύνη επίσης εστάλησαν υποθέσεις που αφορούσαν στον συνεργαζόμενο με το ΚΚΕ πρώην ευρωβουλευτή κ. Κώστα Δρούτσα, τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς και τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σπήλιο Λιβανό (ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, αλλά δεν υπέβαλε ορθώς τη δήλωσή του).

    AΡΘΡΟ PIAZZADEPOPOLO

    Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκεται ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος,

    Μπράβο δημοσιογράφε της λάσπης..

    Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/9/12 18:11

    Για τον Στυλιανίδη και το ταξίδι φάντασμα στο Βερολίνο που έκανε τον 15αύγουστο κι έγραψαν όλοι, εκτός απο το πρωτο θέμα που με πληρωμένο ρεπορτάζ λέει ότι πήγε για δουλειά, τίποτα δεν λες piazza.Κι αυτό μέσα στην συμφωνία μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/12 15:15

      Μάλιστα.Ετσι εξηγείται η προστασία αυτού του κουμπάρου

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος25/9/12 11:14

    ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;
    Συγνώμη ΑΚΗ που σου εριξαν λάσπη στο προσωπάκι σου ενώ εσύ έλυνες κέραια θέματα του νομού που εκπροσωπείς όπως ανεργία,φτώχεια,κλείσιμο υπηρεσιών,τοποθέτηση του Ν.Εβρου στην Α ζώνη για το πετρέλαιο,ολοκλήρωση του οδικού δικτύου,σύνδεση του λιμανιού με τον ΟΣΕ,εξιοποίηση του ζεόλιθου,μη αξιοποίηση του χρυσού,χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ,αποζημίωση πλημμυροπαθών Ορμενίου κτλ κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.