27.9.12

Όταν η Χρυσή Αυγή υμνούσε τον εγκληματία πολέμου Ρούντολφ Ες

Ο υπαρχηγός του Χίτλερ και φανατικός εθνικοσοσιαλιστής Ρούντολφ Ες, αυτοκτόνησε μετά από 46 χρόνια κράτησης στις 17 Αυγούστου 1987, καθώς είχε καταδικαστεί στη δίκη της Νυρεμβέργης όπου είχε προσαχθεί ως εγκληματίας πολέμου σε ισόβια για συνωμοσία κατά της παγκόσμιας ειρήνης και σχεδιασμό, έναρξη και διεξαγωγή επιθετικού πολέμου.

Την επόμενη ημέρα της αυτοκτονίας του Ες, στις 18 Αυγούστου 1987, η Χρυσή Αυγή γεμίζει το κέντρο της Αθήνας με προκηρύξεις, όπως αυτή της φωτογραφίας, υμνώντας τη μνήμη του. O Ρούντολφ Ες ήταν κουμπάρος και αναπληρωτής του Χίτλερ, μέλος του υπουργικού συμβουλίου της Γερμανίας και είχε το δικαίωμα να φορά τη στολή των SS.
Στις 10 Μαΐου1941 ο Ες πετά με αεροπλάνο στη Σκοτία, όπου θέλει να συναντήσει τον ηγέτη (έτσι τουλάχιστον πιστεύει) του βρετανικού ειρηνικού κινήματος, τον Δούκα του Χάμιλτον, με σκοπό να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου και να μπορέσει η Γερμανία να στραφεί κατά της Σοβιετικής Ένωσης, αφού αυτός είναι ο τελικός σκοπός του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ο πόλεμος αυτός μεταξύ των δύο συγκεκριμένων χωρών σημαίνει για τον Ες την «αυτοκτονία της λευκής φυλής». Δεν πετυχαίνει, όμως, και συλλαμβάνεται, αφού οι Άγγλοι δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν με τους εθνικοσοσιαλιστές.
Αμέσως μετά την δίκη της Νυρεμβέργης οδηγείται στη Συμμαχική Φυλακή Εγκληματιών Πολέμου στο Βερολίνο - Σπαντάου, όπου 41 χρόνια αργότερα στις 17 Αυγούστου 1987 αυτοκτονεί.  Στον χώρο των νεοναζιστών ο Ες αποτελεί είδωλο και μάρτυρα, επειδή σε όλη του τη ζωή, στα 46 χρόνια της κράτησης, παρέμεινε πιστός και φανατικός εθνικοσοσιαλιστής.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/12 19:54

    Και από μόνο του το άρθρο εξυμνεί τον Ες.Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υμνεί κάποιον εθνικιστή είναι λάθος βέβαια κατά την άποψη του συντάκτη του άρθρου.Αν τα ορφανά του Στάλιν υμνούσαν τον δράκουλα ηγέτη τους ή κάποιον από τους Τρότσκι και την υπόλοιπη αιμοδιψή παρέα των κουμουνιστών,όλα θα ήταν μιά χαρά.Όπως διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά δυο μέτρα και δυο σταθμά.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το BLOG που τρέφεται με προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Επιλεκτικά αρθράκια που τα ξεθάβει από οτιδήποτε αριστερών πεποιθήσεων βιβλιοθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/12 11:07

      Ένα θα πω: Η ΧΑ αγοράζει μπλούζες made in Turkey.
      Τ Ε Λ Ο Σ ! ! !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/12 21:19

    ωραια τα λες μεγαλε... απλα ξεχασες οτι οι ναζι υποδουλωσαν την Ελλαδα και οδηγησαν στο θανατο 1 εκατομυρριο Ελληνες - ουτε ο Σταλιν, ουτε ο Τροτσκι, ουτε οι κομμουνιστες

    φυσικα αυτα ειναι λεπτομερειες για σενα, αλλα οχι και για τους συμπατριωτες σου

    εννοειται πως εχεις καθε δικαιωμα να υπερσαπιζεσαι τη μνημη του Χιτλερ, του Ες, του Γκεμπελς και ολων των αλλων σφαγεων των Ελληνων - απλα μην παριστανεις τον Ελληνα, γιατι απλα δεν εισαι

    ενταξει αγορι μου? αντε μπραβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 12:20

      Εσύ ξεχνάς τον εμφύλιο και τους χιλιάδες Έλληνες που σκοτώθηκαν από τους υποκινούμενους από τον Στάλιν αντάρτες...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 21:14

      Το αν είμαι ή δεν είμαι Έλληνας δεν περιμένω να το ακούσω από ΄σένα.Ιστορικά όμως ο Εθνικισμός είναι μια από τις τρείς κοσμοθεωρίες μαζί με τον δικό σου(?) σοσιαλισμό και τον φιλελευθερισμό.Οπότε ως ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ο Ες και οι υπόλοιποι που αναφέρεις έδρασαν για την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣ.Δυστυχώς ως Έλληνες είμασταν αντίπαλοί τους και οι περισσότεροι έχουμε και θύματα από τις οικογένειές μας.Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.Οποιος το έβλαψε είναι εχθρός μας και οποιος το επιβουλεύεται θα μας βρεί απέναντί του.Εθνος βέβαια είναι κάτι άγνωστο,αν όχι εχθρική έννοια για σένα τον ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Τα περί ναζι και Χρυσής Αυγής ηδη ακούγονται γραφικά αν μη τι άλλο.Δεν υπερασπίζομαι την μνήμη κανενός που σκότωσε έστω και ένα Έλληνα συμπατριώτη μου.Για μένα τον Έλληνα Εθνικιστή πάνω από ολα είναι η Ελλάδα με τους Έλληνες(άσχετα πολιτικών πιστεύω)και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Θα με βρούν όμως μπροστά τους όσοι (και Έλληνες ακόμη) ισοπεδώνουν τα πάντα ξεκινώντας από την Πατρίδα μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/12 00:23

      αγορι μου, ανηκεις σε ενα ΚΟΜΜΑ που υμνει τον ΧΙΤΛΕΡ, ναι ή οχι?

      RUDOLF HESS ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτο γραφει πανω!

      συμφωνεις ναι ή οχι?

      αν διαφωνεις τοτε γιατι εισαι σ αυτο το κομμα?

      τα υπολοιπα ειναι θεωριες και αλλα λογια να αγαπιομαστε....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/12 20:56

      αγόρι μου νομίζω πως τοποθετήθηκα,όλοι οι γερμανοί ήταν λεβέντες ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Ανάλογους λεβέντες είχαμε κι εμείς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά επειδή δεν ανήκαν στο ((προοδευτικό)) στρατόπεδο που καταδυναστεύει τη πατρίδα μας μετά τον εμφύλιο τους έφαγε η μαρμάγκα όπως λέει και ο σοφός λαός μας.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υμνεί ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ........

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/9/12 21:36

      μαλ'στα.... η Χρυση Αυγη, ενα ελληνικο κομμα, υμνει τους Γερμανους Εθνικιστες που σκοτωσαν ενα εκατομμυριο Ελληνες

      μετα οταν σε λενε μπάσταρδο του Χιτλερ σε κακοφαινεται...

      και μη ξαναπεις πως εισαι "Ελληνας" - και μονο η αθλια υπαρξη σου αποτελει προσβολη για την Ελλαδα

      ΥΓ. τα περι "προοδευτικου" στρατοπεδου, σε παρακαλω, χωστα στον κωλο σου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/9/12 14:07

      Οτι και να γράφουν τύποι σαν εσένα δεν μου κακοφαίνεται,διότι είσται ανάξιοι λόγου.Αν θυμάσαι πριν κάποια χρόνια ήσουν πολύ περήφανος που κάποιοι γελοίοι τηλεπαρουσιαστές ανακοίνωναν δημοτικά εκλογικά αποτελέσματα του στυλ:''τον κύριο ταδε υποστήριξαν το πασοκ,το κκε και άλλες προοδευτικές δυνάμεις''Τώρα δεν μας αρέσει? Η φυσιολογική λειτουργία του κώλου μου δεν μου επιτρέπει να ((χώσω)) μέσα τίποτα.Για την λειτουργία του δικού σου κώλου δεν ενδιαφέρομαι και ψάξτην μόνος σου.Προπαντώς μη μου συγχίζεσαι......

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/9/12 15:30

      λοιπον κρατικοδιαιτο σκουπιδι που μια ζωη σε ταϊζαμε σαν μαλακες, ακου δυο τελευταια λογακια:

      εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ και τσουτσεκια σαν εσενα που υμνουν "Γερμανους Εθνικιστες", δεν θα ανεχτουμε

      αμα εσυ γουσταρεις να λες "RUDOLF HESS ΑΘΑΝΑΤΟΣ" τραβα στη Γερμανια σου - βεβαια εκει, ειτε οι "Γερμανοι Εθνικιστες" (που τοσο αγαπας!) θα σε μαχαιρωσουν μολις σε δουν μαυριδερο μαυριδερο, ειτε το Γερμανικο Κρατος θα σε χωσει στη ψειρου ως ναζιστη (εκει δεν ειναι Ελλαδα να σου δινει μισθο!)

      στο ειπα κι αλλοτε, θα στο πω και τωρα:

      οι παππουδες μας το 1940 γαμησαν τους φασιστες - τωρα ειναι η σειρα μας να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ

      αιντε μπουλο τωρα μεσημεριατικα, τραβα στο Πυρηναρχη σου να σε παρηγορησει (αυτος προφανως ξερει καλυτερα τον κωλο σου απο οτι εγω...)

      υπανθρωπε


      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/9/12 19:28

      Νευράκια,Νευράκια υπεράνθρωπε?Μην γαμάς τόσο και πάθει φλεβίτιδα το πουλάκι σου..........

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος30/9/12 20:16

      κατι χιτλερικες σερβιεττες σαν του λογου σου δεν μου προκαλουν νευρακια - μου προκαλουν αηδια και οχι μονο σε μενα αλλα και στην πλειοψηφια των Ελληνων

      γι αυτο θα σου συνιστουσα να ακολουθησεις το παραδειγμα του ινδαλματος σου, του "λεβεντη" και "αθανατου" RUDOLF HESS - ετσι κι αλλιως το μονο που κανεις ειναι να δηλητηριαζεις την ατμοσφαιρα της πολης μας με την ανασα σου...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος30/9/12 20:19

      ΥΓ. χαιρομαι παντως που παραδεχτηκες επιτελους πως εισαι ναζιστης - αντε σιγα σιγα, θα παραδεχτεις και τα υπολοιπα

      πολυ κρατησε αυτη η παπαριά περι "Ελληνων Εθνικιστων" (οχι πως σε πιστεψε κανενας, αλλα λεμε τωρα...)

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/10/12 00:31

      Οτι και να λες ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ λεγόμασταν και έτσι θα ονομαζόμαστε.Αν σε χαλάει μην βλέπεις αυτό το κανάλι.....Οι αρλούμπες περί ναζισμού ξεθώριασαν.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος1/10/12 11:47

      EUDOLF HESS ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ενταξει το καταλαβαμε, δεν ειστε ναζιστες - ναζιστες ηταν αυτοι που εκτελεστηκαν στην Καισαριανη απο τους ναζί (!!!!!!!!!!!!!!!)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/12 22:05

    Τι "Χρυσή Αυγή"..τι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ....τα ίδια είναι...κόμματα του σάπιου πολιτικού μας συστήματος και αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 10:25

      με τη διαφορα πως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν συνεργαστηκαν με τους κατακτητες της Ελλαδας - τωρα αν εσυ δεν νιωνεις να το καταλαβεις, τί να σε κανω......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 12:22

      Το ΚΚΕ δε συνεργάστηκε με τους κατακτητές γιατί απλά ήθελε να επιβάλει άλλους κατακτητές στην Έλλαδα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/12 22:08

    Ρε Ανώνυμε 19 54 τι ρωτάς ακριβώς ?
    Ποιανού σκατά μυρίζουν ομορφότερα ?
    Τα σκατά τα δικά σας ή τα σκατά των κουμουνιστών?
    Σκατόμυαλοι και σκατόψυχοι είστε και οι δύο ............
    Άντε πνιγείτε στον βόθρο της Ιστορία που είναι η θέσης σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 21:31

      Σκατά δικά μας καλέ μου άνθρωπε,δεν μύρισες ακόμη οπότε δεν έχεις άποψη της μυρωδιάς τους.Είμαστε καινούριοι,ανένταχτοι στο σκατοπολιτικό σας σύστημα και αυτό σας ενοχλεί.Είμαστε η τρίχα στη σούπα σας γι'αυτό και λυσάξατε όλοι σας εναντίον μας.Δεν είμαστε μέρος των δικών σας σκατών που όχι μόνο βρωμάνε αλλά μας σκέπασαν κιόλας.Αυτά τα σκατά όμως θα τα καθαρίσουμε και στη συνέχεια και αυτούς που κόπριζαν τόσα χρόνια.Εννοείτε πως δεν έχουμε διάθεση να μυρίσεις τα σκατά μας αν πιστεύεις στην Ελλάδα.Αν δεν πιστεύεις άρχισε να χέζεις από τώρα γιατί αρχικά θα μυρίσεις τα δικά σου σκατά.ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΑΤΩΝ μιας και αναφέρθηκες πρώτος στο θέμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 22:31

      Θα μου κλάσεις τα αρχίδια βλάκαρε που με απειλείς. Λίγο γνώση της ιστορίας να είχες θα ήξερες πως οι όμοιοι σου πάντα έφεραν την καταστροφή στην Ελλάδα.
      Δεν δικαιούσε να μιλάς ΕΣΥ και οι φασίστες σου ή οι Κουμμουνιστές για ΕΛΛΑΔΑ.
      Από που και ως που είσαι καινούργιος και ανένταχτος βρε παπάρα . Απλά αγράμματος είσαι και δεν ξέρεις ότι η ιδεολογία σου .... υπήρχε και πριν από σένα.
      Το 80% των Ελλήνων είναι απέναντί σας ρε ..........
      ΥΓ : πές μου σε παρακαλώ με μια λέξη, τι είναι ΕΛΛΑΔΑ...

      ΕΛΛΑΔΑ = ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/12 10:22

      οι εκτελεσθεντες στην Καισαριανη και στην Κοκκινια ειναι το ιδιο με αυτους που τους σκοτωσαν!

      ευγε νεε μου, υπεροχη η αναλυση σου!


      ΥΓ. μετα αναριωτομαστε πως φτασαμε εδω που φτασαμε και ποιος εμπασε τους μαχαιροβγαλτες στη Βουλη...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/12 20:45

      Ανώνυμε 22.31 δεν απειλώ εσένα και ούτε σε βρίζω όπως κάνεις εσύ διότι είμαι περήφανος για τις ιδέες μου.Εσύ από τα γραφόμενά σου φαινεσαι λίγο μπερδεμένος και οργισμένος.Καινούριοι είμαστε κύριε παπάρα διότι τώρα μας είδατε στο κΥνοβούλιό σας και τρομάξατε.Εμείς δεν τρομάζουμε κανέναν Έλληνα,αντίθετα τρομάζουμε όλους μα όλους τους ανθέλληνες.Αποφάσισε που ανήκεις......
      ΕΛΛΑΔΑ=ΛΕΒΕΝΤΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/9/12 20:49

      Μαχαιροβγάλτες μάλλον εννοείς τους παλιούς κονσερβοκουτάκηδες κουμουνιστές αν καταλάβαμε καλά?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/9/12 21:01

      1. μη μιλας στον πληθυντικο γιατι εισαι ενας σε ολα τα ποστ και λες τις ιδιες πιπες

      2. μαχαιροβγαλτες εννοω κατι νουμερα που μαζευονται 5-10 μαζι, χτυπανε 1 ανθρωπο, του ψειριζουν το πορτοφολι, φαυγουν με ενα αμαξι και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ (αντισυστημικοι ειναι αφου!) η δικη τους ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ - προφανως μεχρι να παραγραφει το εγκλημα...

      το 'πιασες? αει γυρνα τωρα στα ΣΚΑΤΑ σου, που τοσο γλαφυρα περιγραφεις πιο πανω

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/9/12 13:36

      Ενημερωμένο σε βρίσκω για τον τρόπο που δουλεύουν οι ''κακόμοιροι'' λαθρομετανάστες.Μήπως κάνεις πολύ παρέα μαζί τους τώρα τελευταία ή μόνο χαρτζηλίκι τους δίνεις για να έρχονται στις πορείες για να φαίνεσται μπούγιο? Σκατά ανέφερες πρώτος εσύ οπότε εκτός των άλλων είσαι και κοπρολάγνος?

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/9/12 21:45

      ολοι οσοι το διαβασαν καταλαβαν πολυ καλα ποιον εννοω - τωρα αν εσυ κανεις την παπια (ως συνηθως) απλα γινεσαι ακομη πιο γελοιος...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/12 22:20

    Μιλάμε για υμνητές των κτηνών που μέσα από τον λαικισμό παρασέρνουν και αγαθιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ύμνησε ΜΟΝΟ τον Hess η Χρυσή Αυγή... (αν και σωστά επικεντρωθήκατε σε τεράστια καμπάνια με φέιγ βολάν, κλπ.)

    Το blog της "Ιδεολογικής Βιβλιοθήκης" του "Τομέα Γυναικών" της Χρυσής Αυγής, ένα από τα επίσημα διαδικτυακά όργανα της οργάνωσης, ύμνησε επίσης τον Αδόλφο Χίτλερ, περίπου σαν... ημίθεο/γκουρού που γεννιέται ξανά και ξανά "χάριν του Καλού".

    http://omadeon.wordpress.com/2012/09/03/greek-nazi-golden-eggs/

    (Αν πάντως ο Μιχαλολιάκος νομίζει ότι είναι... ενσάρκωσή του, χλωμό το βλέπω γιατί ο Φύρερ δεν θα καταδεχόταν να γεννηθεί... τόσο μαυριδερός -χαχαχα).

    Επίσης όλα τα εμβλήματα της X.A. (από την αρχή της ίδρυσής της) είναι παραλλαγές της ναζιστικής σβάστικας.
    http://omadeon.wordpress.com/2012/09/23/greek-nazi-symbols/

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ο Μαίανδρος, "...από αρχιτεκτονικής και εκφραστικής άποψης, ο μαίανδρος είναι η βάση του διπλού Μαίανδρου, γνωστού ως Σβάστικα. Με απλά λόγια η Σβάστικα είναι η ανάπτυξη του Μαίανδρου..." (γράφει ένας από τους "ελληνόψυχους" ιδεολογικούς δασκάλους τους).

    Στο "ιδεολογικό blog" που ανάφερα, υμνούνται κι άλλοι εγκληματίες, όπως ο Υπεύθυνος Ρατσιστικής Πολιτικής του Τρίτου Ράϊχ (που αυτοκτόνησε το 1945 για να μη δικαστεί σαν πρωτεργάτης της εξόντωσης των Εβραίων). Το είχα καταγγείλλει και στο facebook, αλλά... δεν έγινε κατανοητό πόσο σημαντικό ήταν, τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 21:21

      ARMAGEDON Θα'πρεπε να λέγεσε και εννοείτε πως δεν εκπλαγήκαμε καθόλου για την βοήθεια που προσφέρεις στο piazza.Κάποιος του συναφιού του είσαι και συνεχίζεις το γνωστό παραμυθάκι.Ο ένας βοηθάει τον άλλο και όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας και ντου να τον κράξουμε,να τον φάμε κ.τ.λ.ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 00:24

      εχεις στοιχεια για να αποδειξεις πως ολα τα παραπανω προκειται για παραμυθακι?

      αντε δωστα αν ειναι να γελασουμε κι εμεις....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/12 14:13

      Στη πορεία θα απαντηθείς και με ντοκουμέντα οπότε μάλλον εσείς ΔΕΝ θα γελάσετε καθόλου.Οι υπόλοιποι όμως θα γελάσουμε πιο πολύ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 18:52

    μεχρι τοτε λοιπον, συνεχισε να μας διασκεδαζεις ναζιστη της κακιας ωρας... λιγο ακριβος εισαι, αλλα βγαζεις γελιο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 13:29

      Κάλιστα μπορώ να σε χαρακτηρίσω κι εγώ με διάφορους άκυρους-άστοχους-βαρύγδουπους-τραγικούς-ευφάνταστους και οτιδήποτε άλλους χαρακτηρισμούς αλλά προτιμώ να διασκεδάζω με την ταραχή σου.Ειλικρινά είσαι απόλαυση.KEEP WALKING.............

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/12 21:48

      ωχου ρε πρωην καραβάνι, μας ζαλισες τον ερωτα με τις μαλακιες σου δυο μερες τωρα - αφου μολις βγει η Χ.Α. εκτος νομου θα ξανακρυφτεις στο σπιτακι σου και θα το παιζεις ασχετος (ή και νεοδημοκρατης), τί μας πρηζεις τα αρχιδια?

      αει τραβα να ξεκολλησεις τη συνταξαρα που σου δωσανε (χωρις να αξιζεις φραγκο) και μόκο - σε λιγο καιρο με το φαλιμέντο, θα βοσκας χορταρακι στα τσιαϊρια...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/12 15:01

      Κύριέ μου το πρωην καραβάνι είμαι και μου είπαν ότι με ψάχνεις.Εφόσον είσαι θαυμαστής μου απ΄ότι δηλώνεις στο BLOG και με ξέρεις ενώ εγώ δεν έχω την τιμή και την χαρά να σε γνωρίζω,αν θέλεις κανόνισε ένα ραντεβού για να σου λύσω απορίες και ιδεολογικές και εργασιακές.Απ΄αυτά που περίτρανα δηλώνεις για συνταξάρα που μου δώσανε χωρις να αξίζω φράγκο καταλαβαίνω πως έχεις μαύρα μεσάνυχτα για εργασιακά και συνταξιοδοτικά.Και ότι άλλη απορία έχεις και μπορώ είμαι πρόθυμος να σου την λύσω.ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.