31.10.12

Ο Ντόλιος ακόμα δεν έχει λάβει το μήνυμα…

Στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το μήνυμα των εκλογών που έστειλε ο λαός. Το άλλοτε κραταιό κόμμα του 44% βρίσκεται τώρα στο 5%, λόγω των πολιτικών του, αλλά μερικοί επιμένουν … χωρίς νόημα πια. Ο λόγος για τον βουλευτή Έβρου Γιώργο Ντόλιο.

Ο Γιώργος Ντόλιος στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πήρε τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου και τόνισε ότι «όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα, να παραδώσει την έδρα του», απευθυνόμενος στους βουλευτές που αντιδρούν!!!
Κλίμα έντασης και εκνευρισμού επικράτησε αμέσως από τους περισσότερους βουλευτές, οι οποίοι δεν ήξεραν που να στρέψουν τα βέλη τους και τι να πρωτοσχολιάσουν! Την ομιλία του Βενιζέλου ή την ατάκα του Ντόλιου;
Το ΠΑΣΟΚ έτσι όπως το ξέραμε, δυστυχώς δεν υπάρχει. Ζήτω το νέο ΠΑΣΟΚ…

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/12 07:53

    Πολλά λες 5%, για κοίταξε γύρω σου θα δεις το 3% για το ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς σημασία δεν δίνει στο Βενιζέλο και στον Κουβέλη κάνει ότι του λένε οι δανειστές. Τελικά μαραμένοι μαϊντανοί είναι οι δυό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 08:00

    Πιάτσα άσε το Ντόλιο στην ησυχία του και δεν το δικό σου τον Πεταλωτή στην Κομοτηνή.Που βρίσκεται ο ένας και που ο άλλος.Στα δύσκολα χρόνια πρέπει να λέμε αλήθεια,όπως ο Ντόλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/12 12:25

      Στα "δύσκολα χρόνια" ο Πεταλωτής είπε κάποιο ψέμα? Όταν ο Ντόλιος έγλυφε τον Πεταλωτή για να γλιτώσει την οργή του Ραγκούση και να παραμείνει Υφυπουργός ήταν καλά?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/12 16:16

      Πωπω τις αλα τις μαλακίες ΠΑΣΟΚ που γράφονται και ακούγονται. Θα σας πάρουν με τις πέτρες μαλάκες.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/12 09:24

    Οταν σε φτύνουν και εσύ λες ότι ψιλοβρέχει τότε είναι πλέον βέβαιο ότι δεν σε ενδιαφέρει η επανεκλογή σου.Ως βουλευτής αλλά και ως ανύπαρκτος Υπουργός έχει συνδέσει την κοινοβουλευτική του θητεία με το απόλυτο κενό στον Εβρο .Νά ναι καλά τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν ακόμη αλλιώς θα είχε εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη προ πολλού....
    Η θέσεις του για θέματα όπως ο χρυσός επιβεβαιώνουν την αίσθηση ότι πλέον το ΠΑΣΟΚ κατάντησε συνιστώσα της ΝΔ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΏΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/12 10:48

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΝΤΟΛΙE.

    Η να μείνει κάτω στην Αθήνα, μεταξύ των ομοίων του, για να είναι ... (διέγραψέ το αυτό) ... για να ΝΙΩΘΕΙ ασφαλής!

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ31/10/12 13:15

    Διαβάζοντας σε διάφορα blogs τοπικά ή μη τις δήθεν δηλώσεις μου στην κοινοβουλευτική ομάδα, περί ψήφισης ή μη των μέτρων, έχω να πω πως πρόκειται περί αθλίων διαρροών που προέρχονται από διάφορους προθύμους και οι οποίες μάλιστα διαστρεβλώνουν εν γνώση τους την τοποθέτηση μου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εκτιμάμε πολύ κ. Ντόλιο, αλλά όλοι οι εκπρόσωποι του λαού στο κοινοβούλιο θα κριθείτε στις επόμενες εκλογές! Ελπίζουμε, αυτή την ύστατη στιγμή, να πει ένα ΟΧΙ στο νέο πακέτο μέτρων.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/12 20:03

    Το θέμα της διαρροής αφορά τα συντρόφια σας στο υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ και κανέναν άλλον. Για ποια όμως διαστρέβλωση και απομόνωση μιλάτε; Το "Όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα να παραδώσει την έδρα του" ειπώθηκε ή όχι; Αν ναι (που τα καλά σας τα συντρόφια λένε ότι ειπώθηκε και παραειπώθηκε)τότε είτε απομονωμένο είτε ενταγμένο στο συνολικό πλαίσιο της τοποθέτησή σας, είναι ηθικά επαίσχυντο και πολιτικά φασιστικό. Κρίμα, και ραντεβού στις κάλτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.