11.10.12

Ο «εκπαιδευτικός» ρατσισμός της εκκλησίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής της Piazza del Popolo
Οι νόμοι της Ελλάδας γράφτηκαν, ισχύουν και ψηφίστηκαν από τους εκπροσώπους του λαού στην Βουλή! Είναι δεν είναι καλοί και δίκαιοι, πρέπει να τους σεβόμαστε. Η εκκλησία όμως, που υποτίθεται είναι ίση για όλους, πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα. Όχι βέβαια σε μένα, καθώς δεν πιστεύω, αλλά σ’ αυτούς που την ακολουθούν … και την γλείφουν!

Τελευταίο παράδειγμα ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, ο οποίος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Βορείου Έβρου για την αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και την ερημοποίηση της περιοχής μέσα από το συνεχή κλείσιμο καταστημάτων και παραγωγικών μονάδων, βρήκε κοινό και ξεδίπλωσε … το ρατσιστικό του μένος εναντίον των μουσουλμάνων μαθητών, οι οποίοι επωφελούνται νόμο του Ελληνικού Κράτους και εισάγονται στα Ανώτατα Ιδρύματα Εκπαίδευσης με χαμηλότερο βαθμό!
Τώρα που ταίριαζε η είσοδος των μουσουλμάνων μαθητών της Ροδόπης και της Ξάνθης με τα προβλήματα της Ορεστιάδας … αλλού παπά ευαγγέλιο! Αυτή είναι λοιπόν η αλληλεγγύη και το «Αγαπάτε Αλλήλους» της εκκλησίας. Καθαρά υποκριτική και μόνο για τους λίγους εκλεκτούς πιστούς και φίλους.
  
Ευτυχώς στην Ορεστιάδα υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται και μπορούν να ξεχωρίσουν όταν κάποιος προσπαθεί να διαχωρίσει την κοινωνία με ρατσιστικά παραδείγματα και γιούχαραν τον Μητροπολίτη (δείτε το βίντεο)!!!
Ναι, οι «αντίχριστοι» της Ανοικτής Συνέλευσης Ορεστιάδας, οι οποίοι μπορεί να «έπεσαν» στα μάτια κάποιων, αλλά στα δικά μας μάτια, φαντάζουν ήδη πιο γοητευτικοί. Καλό αγώνα μάγκες…

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι από το ThrakiNea.gr του Γιάννη Τομαδάκη

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/12 21:29

    Δηλαδή εσείς τοθεωρείται σωστό, κάποια Ελληνόπουλα να μπάινουν με χαμηλούς βαθμούς σε πανεπιστήμια και κάποια άλλα ελληνόπουλα με υψηλούς; γιατί γίνεται διαχωρισμός στα ελληνόπουλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "πατριώτη/ισσα"! Αυτός ο νόμος έγινε για εσάς τους "πατριώτες",ώστε να μπαίνουν οι μουσουλμάνοι μαθητές στα πανεπιστήμια με χαμηλούς βαθμούς και να μην φεύγουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τουρκίας!!! Τόσα ξέρετε ... τόσα σχολιάζετε!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/10/12 09:59

      Ενώ τα Ελληνόπουλα δεν φεύγουν για εξωτερικό (και στην Τουρκία) αλλά κάθονται και κλαιν τη μοίρα τους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/10/12 12:51

      http://www.enikos.gr/politics/82186,Epistolh_kolafos_ston_Kasidiarh.html

      περί μουσουλμάνων λόγος...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/10/12 14:42

      Πες μας λίγο πως προσδιορίζεις τον όρο "ελληνόπουλα";
      "Ελληνόπουλα" είναι και αυτά τα παιδιά και μάλιστα βρισκονται εντός συνόρων πολύ περισσότερο καιρό από τους δικούς σου προγονους. Και μάλιστα εαν διαβάσεις την παραπάνω επιστολή θα καταλάβεις γιατί ισχύει αυτός ο νόμος.
      Πρώτα ενημερωνόμαστε και μετα σχολιάζουμε παρακαλώ.....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/10/12 18:44

      Ο όρος που προσδιορίζεται ο Έλληνας. "...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ." Αυτοί έχουν ημετέρα εκπαίδευση; ή οριζόμενη από αλλού;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/10/12 20:27

      ναι, εδω και πολλα χρονια - κανουν και παρελαση κανονικα την 25η Μαρτιου μαζι με μας...

      δε με λες... Αθηναιος εισαι? γιατι μονο αυτοι δεν το ξερουν

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/10/12 13:52

      Με το ζόρι. Για άστους ελέυθερους να δεις ποιά ημερομηνία θα κάνουν παρέλαση. Για να μήν προβληματίζεσαι για τις νίκες ποιας χώρα πανηγυρίζουν στο ποδόσφαιρο και για ποιας χώρας την πρωταθλήτρια ανάβουν πυρσούς.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/12 22:37

    - Σκοταδιστής, καταπιεστικός, δημοσιοθεσίτης, επιδειξιομανής, απόλυτος, πολύξερος. Ρωτήστε και κανένα παπά ή ψάλτη να σας πει την γνώμη του. Οι περισσότεροι αρνητικοί. Που είναι η ταπεινότητα και η πνευματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/12 08:33

    Κύριε ελέησον!

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/12 09:06

    Ρατσιτσής του κερατά,σκοταδιστής,υπερφίαλος κλπ..Που κολλούσαν όλα αυτά που εκστόμισε;Που είναι η προσφορά του σε σημαντικά ζητήματα!!!!Ταλιμπάν χειρίστου είδους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/10/12 13:46

    Από τους καλύτερους και πιο προοδευτικούς ιεράρχες.Καλά η ορθάνοιχτη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ όλους πλην των δικών της νούμερων τους βλέπει σκοταδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/10/12 13:48

    Για τον Καραγιουσούφ του συριζα που μαζι με όλα τα προξενοκίνητα, πρόξενο χατζηοσμαν δημαρχους πήγαν και υπέβαλαν τα σέβη τους στον υπουργό Ναταβούτογλου δεν έχεις να πείς τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ12/10/12 15:37

      Ο Χατζηοσμάν σύμφωνα με την εφημερία ΦΩΝΗ ΡΟΔΟΠΗΣ είναι πρότυπο ήθους γιατί πλήρωσε μία κλήση της τροχαίας δική του. Να ενημερώσω και εκ μέρους πολλών συναδέλφων μου ότι επιχείρησε να την σβήσει αυτήν την κλήση και δεν γινόταν με τίποτα γιαυτό πήγε και την πλήρωσε στο μισό ποσό για αν γλυτώσει το υπόλοιπο. Να ενημερώσω ακόμη ότι οι καθημερινές παρεμβάσεις του ίδιου και του γραφείου του για κλήσεις και διαβατήρια για Τουρκία έχουν κάνει έξαλλη όλη την Διεύθυνση.Για να μην τρελαθούμε δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/10/12 18:55

      δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα τα σεβη του στον Νταβουτογλου υπεβαλλε και ο Σαμαρας και οι μισοι υπουργοι - αλλα για αυτους δεν πειραζει, μονο του Καραγιουσουφ του συριζα πιανεται... :ρ

      ΥΓ. αληθεια, τί σχεση εχει αυτο με τις παπαριες που εκφωνησε ο δεσποτης? απλα ρωταω....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/10/12 20:51

      Αλλο αρμόδιος υπουργός κι άλλο βουλευτής που δίνει λογαριασμό στο αφεντικό Ναταβούτογλου.

      ΥΓ. Αυτό που ως στόκος δεν καταλαβαίνεις το κατάλαβε παραδόξως ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Πάλι καλά

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/10/12 14:30

    Αστυνομικέ, γιατί βγάζεις τα μυστικά της υπηρεσίας σου στη φόρα; Μήπως είσαι μυστικός αστυνομικός, όπως λέγαμε παλιότερα; Πάντως το θέμα, επειδή είναι σοβαρό και πολυδιάστατο, καλό είναι να αναλύεται με πολλή περίσκεψη. Και από όσους έχουν τη διάθεση, να γράψουν σοβαρά και όχι για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.