1.11.12

Υπόψη Παναγιώτη Λαφαζάνη

Όποιος δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, τότε ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, βουλευτή της Β’ Πειραιώς και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο, δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά διώχνει κόσμο από κοντά του, με μεγάλη ευθύνη των στελεχών του. Αν δεν μπορούν τα παιδιά ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! Εδώ θα φανεί και η διαχείριση κρίσεων από τον Αλέξη Τσίπρα και πως θα αντιμετωπίσει τέτοιες παραφωνίες στο κοντινό μέλλον, καθώς πλησιάζει η εκλογική αναμέτρηση.
  
Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι η ελπίδα για όλους τους Έλληνες και μπορεί (ασχέτως αν δεν το καταλαβαίνουν μερικοί) να διαδραματίσει κυβέρνηση προοπτικής και αλλαγής!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/12 17:51

    μονο για μπουρδες και λογια χωρις ουσια ειστε.αν ποτε σας δωσει ο λαος εντολη να μας κυβερνησετε αλοιμονο μας,αλοιμονο στην χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/12 18:59

      πραγματικα... αν κυβερνησουν ποτε αυτοι αλοιμονο μας: τα παιδια δεν θα εχουν βιβλια, οι αρρωστοι δεν θα εχουν φαρμακα, η βενζινη θα φτασει τα 2 ευρω και οι νοικοκυρηδες θα τρωνε απ τα συσσιτια και θα αυτοκτονουν! ασε που οι διαπλεκομενοι ιδιωτες θα αγορασουν οοοοολο το δημοσιο στο 1/100 της αξιας του!

      Ευτυχως που ολοι ψηφισαμε Στυλιανιδη και δεν συμβαινουν αυτες οι συμφορες, ο Θεος μας φωτισε (αυτος που μιλαει με τον Αντωνακη ντε!)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/12 03:32

    Μέχρι που να "γίνουμε έτοιμοι", θα διαλυθεί η χώρα τελείως... Γι' αυτό ο κ. Μαργαρίτης και οι συν αυτώ κόλλησαν στον Αντωνάκη και στον Μπενίτο. Για να τη βρούνε έτοιμη την εξουσία και να κρύβονται πίσω από τις «μεγάλες» αποφάσεις των εταίρων τους.
    Εντάξει, μετριόφρων το παιδί, δε λέω. Έχει επίγνωση των δυσκολιών. Αλλά και λίγο εμψύχωση χρειάζεται . Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, από συντρίμμια θα τη συμμαζέψουμε την Ελλάδα; Αν περιμένουμε να «ωριμάσει» ο κόσμος, ακόμη και με τους κομμουνιστές του ΚΚΕ, Παναγιώτη, δεν πρόκειται να προκύψουν δυνατότητες σχηματισμού κυβερνητικού μηχανισμού. Άσε που υπάρχει κίνδυνος , τώρα που μυρίζονται δυνατότητες ανάδειξης, να πλακώσουν όλοι οι καιροσκόποι και πολλά λαμόγια που θα εμφανιστούν ως από ανέκαθεν κρυφοί συνοδοιπόροι και αγωνιστές. Ευπρόσδεκτοι όλοι, για να έχουμε κυβερνητική προοπτική; Είπαμε «διεύρυνση» και «πολυσυλλεκτικότητα», όμως «στη βράση κολλάει το σίδερο»... Προχωρήστε μπροστά να δούμε «άσπρη μέρα» και μη λέτε κουφά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/12 10:09

    Α ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δ Ι Κ Α Ι Ω Ν Ε Σ Α Ι ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.