8.12.12

Εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή … με ξύλο, τραυματισμούς και μισαλλόδοξα μηνύματα

Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη.
Ο όγκος της διαδήλωσης ήταν μεγάλος, με πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, φοιτητές, ανέργους να διαδηλώνουν κατά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και του φασισμού. Από νωρίς το μεσημέρι η αστυνομία έλαβε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με 5 διμοιρίες των ΜΑΤ και 250 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός.
Λίγο πριν τα εγκαίνια των γραφείων, στην οδό Ορφέως, στην διασταύρωση με την πλατεία Ειρήνης, μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με μπροστάρη τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, από τα στενά προκάλεσαν τους διαδηλωτές και τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια να γίνει πραγματική μάχη στον χώρο.
Η αστυνομία επενέβηκε, αλλά όλως περιέργως χτυπούσε, μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, μόνο τους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας (μάρτυρας η πρώτη φωτογραφία). Από τα επεισόδια, είχαμε και έναν τραυματισμό μίας φοιτήτριας, η οποία μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Νωρίτερα, στο χώρο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, με εντολή του βουλευτή  Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο, μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν νεαρή δημοσιογράφο, ζητώντας να τους δώσει την ταυτότητά της αλλά και να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει!!! Το γεγονός, σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, θεωρήθηκε παρεξήγηση.
Να σημειωθεί ότι μετά την τελετή εγκαινίων, μέλη και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και γειτονιές μουσουλμάνων, όπου ακούστηκαν μισαλλόδοξα συνθήματα, ύβρεις, ενώ προπηλακίστηκαν λεκτικά και ορισμένοι μουσουλμάνοι που είχαν ανοικτά τα καταστήματα τους εκείνη την ώρα. Η παρουσία της αστυνομίας, στα γεγονότα … διακριτική!

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/12 21:03

    Ο Ματθαιοπουλος (ο γαμπρος του ΚΥΠΑτζη του Μιχαλολιακου ντε!) πιστευει πως αμα τον φωτογραφισουν, του κλεβουν την ψυχη!
    - ξεχασε οτι ο ιδιος την εχει πουλησει στον Σατανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 21:35

    όσο και να προσπαθείτε ΣΥΡΙΖάκια να εκτρέψετε την προσοχή του κόσμου από την ταύτισή σας με τους ΧΡυσαυγίτες και για δήθεν θωπεία του Κράτους σε αυτούς για να ηρωιοποιήσετε τον αριστερισμό σας (η εξαργύρωση από το Γλέζο του "ηρωισμού" του είναι φάρος) δεν θα σας περάσει

    Επικίνδυνη η Χρυσή Αυγή, επικίνδυνοι κι εσείς. Εσείς περισσότερο γιατί είστε καθεστώς μόλις συμμαχήσατε με τα νεάντερταλ ορφανά του παλιού "ρομαντικού" (βλέπε λαϊκιστικού Τσοβολικού) ΠΑΣΟΚ.

    Καλή η προπαγάνδα σας, η υπερβολή όμως και η διαστρέβλωση και οι μισές αλήθειες γίνονται αντιληπτά από τους πολίτες. ΈΡχεται σύντομα η ώρα σας ΣΥΡΙΖάκια. Απλά μετράτε ... μήνες το πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 22:39

      αηδια.... τιποτα αλλο, μονο αηδια

      Διαγραφή
    2. λέγε οτι θες εκεί είμασταν και είδαμε τί έγινε και τί όχι, αλλά αυτό που σίγουρα δεν είδαμε ήταν Χρυσαυγίτες ντόπιους... Χτυπήσατε γυναίκα και με τους 10 που τις πέξατε, τις φάγατε... Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν εκεί και να τις έπεζε... μπορεί το μπλογκ να έσπασε επειδή είχε κυρίως γυναίκες, μπορεί να βγήκατε ύπουλα από το στενό και να σας έκαναν οι μπάτσοι πλάτες (1. σας άφησαν να μας πλησιάσετε και δεν κράτησαν τις αποστάσεις ενώ είδαν από τι κόσμο αποτελούταν το μπλογκ, 2. άργησαν να επέμβουν, 3. βαρούσαν δικούς μας)αλλά το ξύλο που έφαγαν ήταν πολύ περισσότερο αν το πάρεις αναλογικά. μην ανησυχείτε μόλις φύγει ο θίασος πάλι αυτοί που είσασταν θα μείνετε. ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/12 02:36

      Μπες να διαβάσεις τι συνέβην στο σάιτ των χρυσαύγουλων, μωρή κουράδα, κι άσε για μας τις "προπαγάνδες". Όσο για το Γλέζο, ρε σκατοξεφτίλα, η πράξη του τον κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης στους ναζί, που παρεμπιπτόντως θα ξαναπάρουνε το μπούλο πολύ σύντομα, αλλά αυτή τη φορά, μαζί μ' ό,τι άλλη βοθρίλα σέρνουν στο διάβα τους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/12 03:48

      Άντε γαμήσου

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/12/12 18:34

      @elefantas Πόσο σωστά μιλάς.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/12 22:23

    εσυ ποιος εισαι δε μας ειπες? ο ακινδυνος? που ταυτιζεις το ΦΑΣΙΣΜΟ με οτιδηποτε αλλο νοσηρο ή προβληματικο... Ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ηλιθιε! ολα τα αλλα, κλφτες και λοποδητεσ απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λαικιστεσ και φαντασιοπληκτοι απο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, απλα ειναι κατι διαφορετικο. Μπορει πολυ χειροτερο αλλα εντελως διαφορετικο. Δεν μπαινει σε καμια συγκιση. Ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Και τωρα πες μας εσυ με ποιους εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/12 11:20

      Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η μανία εναντίον του φασισμού. Μου θυμίζει έννοια σάκο του μποξ για να στρέφετε την προσοχή του κόσμου εκτός της ανεπάρκειας των αριστεριστών που θέλουν να διοικησουν. Εκτρέπετε αλλού το ζόρι της νεολαίας και των νοικοκυραίων, σε ένα φαντασιακό φασιστικό κίνδυνο, πράγματι αντιπαθητικό, πράγματι απορρίπτέο, πράγματι σε έξαρση, αλλά σε καμμία περίπτωση μείζονα. Σου λένε τα ΣΥΡΙΖΑκια, μόλις βγούμε κυβέρνηση θα φανούμε μνημονιακοί και ασυνεπείς. Τότε η μόνη υποδοχή δυσαρέσκειας θα είναι η ΧΡυσή ΑΥγή αφού ο ΚΑμμένος θα είναι στην Κυβέρνηση μαζί μας. Ας φροντίσουμε από τώρα να το κάνουμε ντέρμπι φασισμός - αντιφασισμός αντί μνημόνιο - αντιμνημόνιο που υποσχεθήκαμε.

      Και κάτι άλλο 22:23. Αυτά που λές για "διαφορετικό" τα θυμάσαι τώρα. Αλλού αν είναι να θίξεις ΠΑΣΟΚ, ΠΑπανδρέου, Σημίτη, ορθολογική διαχείριση, σοσιαλδημοκρατία μέσα στον παγκόσμιο καπιταλισμό, τα ξεχνάς. Όλοι ίδιοι είναι για σας:

      νεοφιλελεύθεροι, σκέτο φιλελεύθεροι, θεσμικοί, λαϊκιστές, γραφειοκράτες, πελατειακοί, ορθολογιστές, επικοινωνιακά κατασκευάσματα, κτλ, όλα ίδια για να κάνετε πολιτική.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/12 14:24

      "...σε ένα φαντασιακό φασιστικό κίνδυνο" Ε ναι, οσο να πεις οι 600 ρατσιστικες επιθεσεις τους τελευταιους μηνες ανηκουν στο χωρο της φαντασιας! Οπως και τα ρεπορταζ των ξενων ΜΜΕ (Reuters, Guardian κτλ), η ταξιδιωτικη οδηγια των ΗΠΑ, οι καταγγελιες της Διεθνους Αμνηστιας και η διεθνης ξοφτιλα της χωρας.
      Στα ψεμματα τον αλυσοδεσαν στο δεντρο τον φουκαρα απο την Αιγυπτο και του ψειρισαν το πορτοφολι, στα ψεμματα χαραξαν "ΧΑ" στην πλατη του αλλουνου κτλ κτλ

      Ειναι φαντασιακος ο κινδυνος!

      αει σοβερεψου ρε, εχει κι η μαλακια τα ορια της

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/12 17:55

      Χαχαααααααααααα

      χοοοχοοοοοοοοοο

      14 24 διαβάζεις και ξένο Τύπο; Άιντε να δεις όχι τι γράφουν για τη Χρυσή Αυγή (που σαν θέμα μεγαλοποιείται γιατί πουλάει...) αλλά για το φιλαράκι σας τον Τσίπρα και τα νεάντερταλ που τον ακολουθούν.


      χααχααααα, στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σκοινί σκατοσυριζόπουλα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/12 06:11

    Άκου φίλε η γνώμη σου είναι σε οριακό βαθμό σεβαστή άλλα όχι αποδεκτή..Συμμετείχαν πλήθος από διάφορες πολιτικές ομάδες (λόγου χάρι Ανταρσύα, αντιεξουσιαστικός χώρος)εκτός απο το Σύριζα (που λες) αλλά και πολίτες που έχουν αντιφασιστικα φρονήματα !! Στην τελική με την δήλωση σου προσβάλλεις πλήθος πολιτών !! Όσο για το Σύριζα , αυτά είναι συνομοσιολογίες μέχρι του εναντίου φυσικά. Ουσιαστικα κινήθηκαν στο Σύριζα μερίδα ψηφοφόρων και όχι στελέχη..!!Ειναι αξιοσημειωτέον να τονιστεί ο συγκαταβατικός ρόλος της ΕΛ.ΑΣ στις δραστηριότητες της Χ.Α και τώρα και πριν βγεί στο κοινοβούλιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/12 13:47

      Σοβαρά ε; Είναι "οριακά" σεβαστή η γνώμη μου!!!

      ΜΕγάλη πρόοδος σε σχέση με το "δε δικαιούσθε" αλλά και πάλι παραμένει ύποπτη αυτή η αλαζονεία σας, ω πολύξερε μεγάλε Χατμάνε Δικαστά Εισαγγελέα.

      Και μιλάς και για συνωμοσιολογίες ε σΥΡΙζΑκο;;;;

      Τολμάς ε; Εξεταστικές για την δολερή προδοσία του ΠΑπανδρέου ξέρεις να κάνεις. Για τον Τσάβες και τους υδρογονάνθρακες που θα ακυρώσουν τη λιτότητα εναντίον του εργατικού και υπέροχου απόγονου των Ελ και των Νεφελίμ λαού μας, ξέρεις να προπαγανδίζεις. Τον "τα-ξέρω-όλα-για-τους-εβραιοπροδότες" δήμιο ΚΑμμένο τον προσκαλείς χωρίς κόμπλεξ για ευκαιριακό αντιμνημονιακό μέτωπο κατάληψης της εξουσίας "δια της εφόδου του πεινασμένου λαού".

      Το Μπαρουφάκη ξέρεις άλλοτε να τον κρύβεις και άλλοτε να τον προβάλλεις στη σαχλαμάρα του, οριακά σεβαστή άλλωστε η γνώμη του κάθε σαλεμένου νάρκισου που διψά για αναγνώριση μέσω του "όχι στη λιτότητα και ό,τι νάναι καλύτερο θά΄ναι".

      Καλώς ήρθες πάντως στον πραγματικό κόσμο. Είναι σημαντική η ηπιότητα της έκφρασης. Το UFO προσγειώθηκε. Άντε να δούμε πότε θα ανοίξει και τη μπουκάπορτα να δει σε ποιον πλανήτη προσγειώθηκε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/12 16:49

      κατι τετοιοι σαν τον 9/12/12 13:47 εφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 5%...

      οποιος δεν σιχαινεται τους φασιστες ειναι.... Συριζα!
      κι αυτοι που δεν ειναι Συριζα (ανταρσυα, αναρχικοι, ανενταχτοι, ασχετοι)... ειναι κι αυτοι Συριζα! κι ο παππους μου που τους πολεμησε το '40 κι αυτος ειναι Συριζα! (πεθανε το '71, αλλα δεν εχει σημασια - ειναι Συριζα στον αλλο κοσμο!) κι ο σκυλος μου που προχθες γαβγιζε ενα μπατσικό, κι αυτος Συριζα ειναι!

      την παλευεις ρε?

      ΥΓ. μαλακα, σοβαρα τωρα τραβα σε κανα γιατρο να σε κοιταξει γιατι εχεις λαλησει!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/12 17:34

      "oποιος σιχαινεται τους φασιστες" - ειπαμε, ο δαιμων του πληκτρολογιου...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/12 17:57

      Σε έπιασε ο καημός για το ΠΑΣΟΚ 16:49;;;;

      το παραλήρημά σου το ασυνάρτητο αλλού

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/12/12 19:31

      Ε πώς, πώς τα βολεμένα πρώην πασοκια έγιναν πλέον βλαμένα του συριζα.
      Οικογενειακώς μάλιστα και βολεμένοι και νυν συριζα επειδή μισούν όλο αυτόν τον κόσμο που κάποτε ήταν πελάτες του.
      Τώρα κλαίνε και για το πασοκ του 5%

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/12/12 20:04

      γιατι ρε μαλακα, θα σε ρωτησω ποτε θα με πιασει καημος και για ποιον θα με πιασει; αει τραβα παραπερα ηλιθιε, που εχεις γαμησει ολες τα αρθρα με τις παπαριες σου

      ΥΓ. ειλικρινα αμα δω τον Πεταλωτη θα του πω για την περιπτωση σου, μπας και σε μαζεψει - τον εχεις κανει ρεζιλι με τις μαλακιες που γραφεις

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/12/12 11:34

      Πσσσσστ, ΣΥΡΙΖάκι 20:04, εκτός από το ΠΑΣΟΚ σε έπιασε και ο καημός για τον Πεταλωτή;;; Άιντε πήγαινε να του τα πεις τα παράπονά σου να αναπτύξετε έναν εποικοδομητικό διάλογο μπας και φωτιστείς. Αν το κάνεις τον πέτυχε το στόχο του ο /η 17:57 και μπράβο του.

      Και για να έχουμε και καλό ρώτημα πού ξέρεις όψιμο ΣΥΡΙΖόπουλο τέως βολεμένο ΠΑΣΟΚ, ότι ο/η 17:57 είναι περίπτωση που ξέρεις ακριβώς ποια είναι και ότι την ξέρει κι ο Πεταλωτής;

      Πού ξέρεις, μπορεί να μην είναι άνθρωπος του Πεταλωτή. Άλλοι τρανοί δεν υπάρχουν στην περιοχή μας; Π.χ. Βαβατσικλής; Μπορεί να είναι άνθρωπος του εξαιρετικού τέως Δημάρχου οπότε γιατί να πεις στον Πεταλωτή ότι ρεζιλεύει εκείνον κι όχι τον Τάσο;

      Γενικά, πού το ξέρεις ποιος είναι; Πες και εμάς να μάθουμε, έεεελαααα πεεεεες μααααας....

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/12/12 12:01

      κι εσυ πού ακριβως ξερεις πως ειμαι οψιμο συριζολπουλο τεως βολεμενο ΠΑΣΟΚ; με ξερεις;

      αποκλειεται δλδ να ειμαι Οικολογος ή Ανταρσυα ή ΚΚΕ (μ-λ)? ή Ενωση Κεντρωων?
      οοοολοι οσοι διαφωνουν με τα κολληματα σας, συριζοπουλα ειναι!! μετα θα απορειτε που θα γινουν κυβερνηση...

      ΥΓ. αμα συνεχισετε να βριζετε ολο τον κοσμο σε καθημερινη βαση (νεατερνταλ, βολεμενοι, σκατοσυριζοπουλα κτλ), μετα ποιός περιμενετε να ψηφισουν ΠΑΣΟΚ; οι νεοδημοκρατες και οι χρυσαυγιτες;
      α ρε κατάντια....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/12/12 10:20

      Καλά ψήφισε εσύ ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει το τροπάριο. Θα σε γλείφουμε νυχθημερόν να μας τιμήσεις με την προσοχή σου και το αμέριστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον σου για το συλλογικό καλό.

      Κάνε και το γεφυροποιό άμα θες να αρθούν οι προκαταλήψεις στην Κεντροαριστερά (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ). Επειδή περιμένουμε εμείς οι ΠΑΣΟΚοι την ψήφο σου για να σωθούμε άντε σήμερα στη χαρίζουμε όψιμο ΣΥΡΙΖόπουλο. Δεν έχει ξύλο σήμερα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος11/12/12 11:52

      Δεν χρειαζεται συντροφε! Αρκει που υπαρχεις εσυ και θα αρθουν επιτελους οι προκαταληψεις μεταξυ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΧΑ και ολοι μαζι να ψηφισετε τον Στυλιανιδη!

      Οποτε μην ασχολιεσαι με μενα, το ταπεινο ΣΥΡΙΖοπουλο (λεμε τωρα!), τραβα να γλειψεις τον Λόκα και τον Ρόκυ (ετσι κι αλλιως μαζι κυβερνατε, καντε το και επισημο...)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/12 18:51

    Σιγά τα (χρυσά) Αυγά!

    Από το site της Χρυσής Αυγής:
    «Η αστυνομία φέρει για μία ακόμη φορά τεράστια ευθύνη, καθώς επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση, συνόδευσε τους οπλισμένους παρακρατικούς μέχρι τα γραφεία μας και εν συνεχεία τους φυγάδευσε κακήν κακώς ρίχνοντας χημικά και δακρυγόνα προς το μέρος των Εθνικιστών.»

    Το ξέραμε και πριν ότι δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας στο πετσί σας. Αλλά ποιον πάτε να κοροϊδέψετε ρε αρχικορόϊδα, όταν κυκλοφορεί στο πανελλήνιο η φωτογραφία με τους αστυνομικούς-ψηφοφόρους σας να στέκονται μπροστά σας με γκλοπ παρατεταμένα προς τους αντιφασίστες; Όταν το μόνο χημικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν το σπρέι πιπεριού που κουβαλάγατε εσείς πάνω σας;

    Αποδείξατε πόσο θρασύδειλοι, είστε και πόσο τζάμπα μάγκες με τις πλάτες της αστυνομίας και χτυπώντας ανυπεράσπιστες, άοπλες κοπέλες.

    Μας αιφνιδιάσατε. Με την ανοχή της αστυνομίας μεν, αλλά μαγκιά σας. Ωστόσο οι μώλωπες και τα σημάδια πάνω σας θα σας θυμίζουν πάντα ότι κάποιοι δεν πανικοβλήθηκαν. Κάποιοι δεν έτρεξαν. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. Ήταν η 10μελής περιφρούρηση της ΑΚ Κομοτηνής και μεμονωμένοι αντιφασίστες που πραγματικά σας ξεφτίλισαν και κατέδειξαν πόσο ανάγκη έχετε την αστυνομία ακόμα κι όταν είστε περισσότεροι.

    Είμαστε η ΑΚ Κομοτηνής, Αγ. Γεωργίου 36 και σας περιμένουμε όποτε θέλετε να τα ξαναπούμε. Αλλά έχετε το νου σας γιατί θα έρθουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/12 00:52

      οχι!!!! δεν ειστε η ΑΚ Κομοτηνης!!! ειστε ο Συριζα!!!
      το ειπε ο 9/12/12 13:47 - αυτος σιγουρα ξερει!!!! :)

      ΥΓ. ασε που παιζει σοβαρα να εισαι και ο... Χαριτος αυτοπροσωπως! :ρ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/12 23:36

    ki eseis ρε κωλοπασόκοι του piazza με τ απλυτα αναρχοκουμουνια ειστε????? γαμω το πασοκ και το συναφι του ολο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/12 00:55

    ΕΜ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/12 09:09

    Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς -ο οποίος αποφεύγει τα "ληγμένα"- να στενοχωρηθούμε για οποιονδήποτε υβριστή του τουρκικού προξενείου.

    Όσο για τις σημαίες με το κόκκινο χρώμα... είμαι ταύρος. Λέει τίποτε αυτό?

    Uli Chris

    Χρυσαυγίτης δεν είμαι. Ακόμα. Το παλεύω! Άν ακούσω όμως άλλη μια δήλωση από τον Μπένι...

    ... θα ηττηθώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/12 12:02

      ο εχθρος του εχθρου σου δεν ειναι παντα φιλος σου, Uli...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.