25.1.13

Ο ένας μετά τον άλλον/ην … άρχισαν να τα χάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Έχουμε τον Τσίπρα να δηλώνει θιασώτης της πολιτικής Ομπάμα! Και καλά ο σύντροφος πρόεδρος θέλει να γίνει κάποτε πρωθυπουργός και δεν … «γνωρίζει» πως στις ΗΠΑ κυβερνούν τα οικονομικά λόμπι, αλλά να δηλώνει η Δούρου πως είναι φαν του προέδρου της Αμερικής, με πεθαίνει!
Και αυτό γιατί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνοδεύει τον Τσίπρα στο ταξίδι του στην Αμερική, αρθρογράφησε υπέρ του Μπάρακ Ομπάμα (!!!), όπου μέσα στο κείμενο της αναφέρει πως άκουσε την ομιλία του Αμερικανού προέδρου ως εμπνευσμένη από τον Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ και την θεωρεί επάξια με την ομιλία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ!
Τι ναρκωτικά παίρνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ρε;;; Δώστε και σε εμάς, τα έχουμε ανάγκη αυτό τον καιρό…

15 σχόλια:

  1. Χαχαχα.Τα ναρκωτικά σε μάραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/13 11:44

    OYΣΤ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/13 12:16

    Η Δούρου δεν ήταν κάτι φεγγάρια πουλέν του Τσοχατζόπουλου;

    Όπως άλλωστε και το 99% των Συνασπιστών που καμώνονται ότι είναι οι άμωμες παρθένες του πολιτικού συστήματος

    Βρε κάντε κανένα τρισάγιο υπερ Καραμανλή (που μας χαντάκωσε και βρήκατε να λέτε) και υπέρ Παπανδρέου (που μας έσωσε και εκ του ασφαλούς λέτε τις χαζομάρες σας) και παίξτε και κανένα Τζόκερ με την κωλοφαρδία σας να καταγγέλετε και να σχολιάζετε τζάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/13 15:41

    Έλα ρε συ πιάτσα, και πάνω που με είχες πείσει να στηρίξω ΣΥΡΙΖΑ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουμε! Στην θέα της μπουχέσας που χάνει στικάκια και λίστες, στου ακροδεξιού φασίστα πατριώτη και της υπεύθυνης αριστερής κουνέλας ... ο Τσίπρας είναι ΟΑΣΗ!

      ΣΥΡΙΖΑ κι ας μην κοινωνήσω ΠΟΤΕς!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/13 17:02

      Piazza, κάτι που λένε σε όλη την Ελλάδα τώρα με τις απεργίες στα ΜΜΜ για έναν σημερινό Υπουργό από τη Ροδόπη που το όνομά του αρχίζει από Στυλ και τελειώνει σε -ιανιδης έχεις ακούσει? Στα πλαίσια του πολέμου σου στον μπουχέσα και στον εθκικίσταρο (μαζί σου και στα δύο) ψάξε μπας και μάθεις και γι' αυτόν τον συντοπίτη.

      Και μην πεις τα έγραψα πριν 3 χρόνια. Καθημερινός είναι ο αγώνας κόντρα στη δεξιά. Σε ΟΛΗ τη δεξιά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/13 18:24

      Το νόημα του σοσιαλισμού

      Ο Σαμαράς ταξιδεύει τουριστική για να κάνει μπίζνες, ο Τσίπρας ταξιδεύει μπίζνες για να κάνει τουρισμό. Τι πιο φυσικό για έναν αριστερό ηγέτη παρά να ακολουθεί το παράδειγμα του Λένιν; Υπενθυμίζω ότι ο προαναφερθείς ταξίδευε με το τρένο πάντα στην πρώτη θέση, επειδή αγωνιζόταν ώστε κάποτε να ταξιδεύουν όλοι στην πρώτη θέση. Αυτό, όσο ζούσε εξόριστος στην Ευρώπη· ώσπου επέβαλε τη μαρξιστική δικτατορία στη Ρωσία και μπορούσε πια να ταξιδεύει με το προσωπικό του τρένο. (Αγωνιζόμενος, άραγε, ώστε κάποτε να διαθέτουν όλοι το προσωπικό τους τρένο;) Επισημαίνω, επίσης, για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί, ότι ο Τσάβες, λ.χ., νοσηλεύεται στο «προσωπικό νοσοκομείο» του Φιντέλ Κάστρο. Η μετάβαση από το προσωπικό τρένο στο προσωπικό νοσοκομείο οπωσδήποτε πρέπει να θεωρείται πρόοδος του σοσιαλισμού...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/13 10:07

      Καλά που υπάρχει και η - όντως καλή αρχικά προσπάθεια - του πιατσα, και με τον τρόπο που γίνεται αντιληπτή τοπικά, συμβάλλει στα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει από ΟΛΗ την Ελλάδα για την αριστεροδεξιοφασιστική διαπλοκή προκειμένου να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός σε μια στείρα ψευτοεπαναστατική εθνοκεντρική στάση απέναντι στο απλό πρόβλημα εκσυγχρονισμού που είναι το βασικό πρόβλημα του τόπου. Με αυτά που γράφει υποθέτω όχι μόνο στις 'επίσημες' αναρτήσεις της αλλά και στα στημένα της σχόλια (ξέρετε, για τα φράγκα - σαν την του δρόμου που παρακαλά για κανένα νυχτοκάματο) απλά επιβεβαιώνει ότι ζει στο μεσαίωνα. Των εξαθλιωμένων εργατών που τους ρουφούσαν το αίμα οι ... αριστροκράτες και οι ... μεγαλοαστοί. Μόνο που οι μοντέρνοι εργαζόμενοι που άντε, ΔΕΝ παίρνουν τα 700 χιλ του Πρετεντέρη, απέχουν πολύ από το να είναι "δεν είδα-δεν άκουσα-δεν - δεν -δεν" άμωμες παρθένες. Μωρες παρθένες ίσως. Κυρίως αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα πληρώσουν ατομικά τη φούσκα και την ύβρη της πλαστής ευημερίας που μας χάρισε ο Καραμανλάκος, έτσι χύμα, με την "πίεση" της αριστερής κουλτούρας "δώσε και σε εμένα να τον τσακίσουμε τον καπιταλισμό".

      Ευχαριστούμε πίατσα για τα στοιχεία που μας προμήθευσες και μας προμηθεύεις για να τεκμηριώσουμε το δικό μας πολιτικό 'κατηγορώ' εναντίον των εξαγορασμένων (σε είδος ή χρήμα) που απλά δεν τους κάθησε ποτέ καλά η ειλικρινής προσπάθεια των δυνάμεων της σοβαρότητας να σώσουν και να αλλάξουν ριζικά τον τόπο. Εσείς ζήστε με το μνημόνιο, το ΔΝΤ, το Λοβέρδο, τον Τσίπρα και τους ψεκασμένους με τις προδοσίες και τις ανικανότητες. Η πραγματική ζωή είναι αλλού. Και εκδικείται όσους την αγνοούν. Δεν το κάνει σκόπιμα. Ούτε γιατί έχει προσωπική εμπάθεια με το λαό μας. Απλά έτσι είναι η πραγματική ζωή εξ ορισμού. Και όταν λέω ζωή δεν εννοώ προφανώς τη Ζωή. Ποια ... Ζωή; Την Κωνσταντοπούλου βρε. Ναι ναι, το κοριτσάκι που έπαιζε στην τρομακτική σκηνή του Εξορκιστή και τώρα μεγάλωσε και εκλέχτηκε και βουλευτίνα (αλά τις) και καμώνεται την εισαγγελέα που πάντα ήθελε να γίνει αλλά δεν τα κατάφερε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/13 17:11

    Μόνο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μην θέσει θέμα ηγεσίας ο Τσίπρας. Για πλάκα θα εκλεγεί ο Τσοχατζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/13 18:01

    Piazza δεν μας τα λες καλα άλλου ο κουμπάρος σου και αλλου εσυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/13 19:24

    Έτσι που βλέπω τη Δούρου στη φωτογραφία, τη βρίσκω πολύ συμπαθή, μέχρι και θελκτική, θα έλεγα. Στην αρχή ξαφνιάστηκα, αλλά σκέφτηκα λίγο ψύχραιμα το οπτικό θέαμα. Αυτή θα έχει μάθει να περιποιείται τον εαυτό της, από τη μεγάλη σταρ Τσοχατζοπουλίνα, αφού συνεργάζονταν με τον Άκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/13 20:42

    Να δώσω και εγώ μια πολιτιστική διάσταση στην όλη συζήτηση. Κατ' αρχήν συμμετέχουμε και στηρίζουμε πειραματικά καλλιτεχνικά σχήματα του Μεταξουργείου, των Πετραλώνων και της Κυψέλης (εννοείται όλα Αττικής). Συνεχίζουμε με "εναλλακτικά" σχήματα του κέντρου της Αθήνας, τα οποία συμμετέχουν και εμφανίζονται σε καλοκαιρινά (επιδοτούμενα) φεστιβάλ στην ελληνική επικράτεια. Ακολούθως ενστερνιζόμαστε το αιώνιο μεγαλείο της κλασσικής μουσικής και του κλασσικού μπαλέτου και συχνάζουμε στο Μέγαρο. Λίγα μέτρα παραπάνω στην ίδια πλευρά του δρόμου βρίσκεται ο ναός της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Η Πρεσβεία των πανανθρώπινων ιδανικών. Κάπως έτσι είναι και η διαδρομή του Τσίπρα. Αλλάζει μόνο το σημείο εκκίνησης (ΚΝΕ και σχολικές καταλήψεις) και οι στάσεις (υποψηφιότητα για δήμαρχος, κτλ). Το σημείο τερματισμού ...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/1/13 22:13

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ (ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/13 11:10

    17.02 Nομίζω ότι έμεινες στην δεκαετία το ΄80, αν δεν το καταλάβει έχουμε φυγει απο εκει και μάλιστα είχαμε 2 στάσεις πολυ θετικές κατα την άποψη μου η κυβέρνηση Τζανετάκη 1989 και την σημερινή. Ποσοι πραγματικά πιστεύουν ότι υπάρχει αριστερά και δεξιά, απο αυτα που ακούω μετρημένοι πια στα δάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/13 09:35

    Βέβαια piazza ξεχνάς και σε εσένα πως γέμισε η κοιλιτσα σου;;;!!!! Μεγαλύτερη ξεφτίλα η ΣΥΡΙΖΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΞΤΟΡΕΣ! Τι σχέση εχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερα; Απορώ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.