4.2.13

Παίρνουν πίσω την χορηγία τους προς τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τα Χρυσωρυχεία Θράκης (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Δύσκολες εποχές, άδεια ταμεία, «άδειασμα» φίλων και υποστηρικτών, κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Χρυσωρυχεία Θράκης, δεν θα δώσουν το υπόλοιπο της χορηγίας στο σωματείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μάλιστα το ζητάνε και δικαστικά!!! Πιο συγκεκριμένα:
Η εταιρία «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με δήλωση της στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητά την διακοπή της χορηγίας προς τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, για αθέτηση των όρων από την πλευρά του σωματείου!
Στο έγγραφο, το οποίο σας παρουσιάζει σήμερα η Piazza del Popolo, μπορούμε να δούμε ότι η χορηγία προς τον σύλλογο είναι 100.000 ευρώ (!!!), για μία αγωνιστική περίοδο και η εταιρία έχει καταβάλει το ήμισυ του ποσού. Στην δήλωση της, η εταιρία καταγγέλλει το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει συνάψει με τον Εθνικό και ζητά από τις δικαστικές αρχές να δικαιωθεί και να μην υποχρεωθεί να δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα.
Αξιοσημείωτο είναι πως η όλη διαδικασία έχει ξεκινήσει, την ώρα που υπάρχουν εντολές για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από φυσικά πρόσωπα, τα οποία διεκδικούν και την συγκεκριμένη χορηγία!!!
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
• Πως τα Χρυσωρυχεία Θράκης, που κόπτονται για την ανάπτυξη της περιοχής και μέσω του αθλητισμού, στηρίζουν το ιστορικό σωματείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που εκπροσωπεί επάξια την Θράκη στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ;
• Είναι ακόμα η διοίκηση του Εθνικού υπέρ των Χρυσωρυχείων;
• Εμμένει στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εθνικού Χάρης Καρυωτάκης, ο οποίος απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς, τον Βαγγέλη Λαμπάκη (δες εδώ), ότι όσο πάει «κόντρα» στην εταιρία δεν θα βγει ξανά Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης; 
• Για ποιο λόγο μέλη της διοίκησης του Εθνικού ήταν παρόντες το Σάββατο στην εκδήλωση κοπής πίτας της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης»;
• Γιατί συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να διαφημίζει την εταιρία «Χρυσωρυχεία Θράκης» στις φανέλες των παικτών και γιατί υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες στο κλειστό γυμναστήριο στους αγώνες της ομάδας;

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/13 10:44

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝΕ!

    ΕΘΝΙΚΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 14:24

      Ο Εθνικός να παει μπροστά, τα Χρυσωρυχεία να πανε στον αγύριστο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/13 10:52

    Η σύμβαση με τον ερασιτέχνη διακόπηκε εδώ και ένα μήνα. Η συνεργασία συνεχίζεται μόνο με το τμήμα βόλει με άλλη μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/13 13:33

    Η διοίκηση τα άρπαξε από αυτούς που μας σκάβουν το χρυσό μας τάφο, οι παίχτες δε φταίνε σε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/13 13:57

    Μεγάλη επιτυχία αυτών που εργάζονται όχι για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο αλλά μόνο για να καταστρέψουν ζηλόφθονα τις προσπάθειες των άλλων. Είχε δίκιο ο Χριστόδουλος όταν έλεγε για την "κατσίκα του γείτονα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/13 14:08

    NA POUNE THN ALITHEIA. OTI DEN THELOUNE NA DOSOUNE TA LEFTA S'AUTON POU XROSTANE KAI TA XRUSORUXEIA KANOUN PLATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/13 14:24

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ!!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/13 14:34

    Ψάξε ποιές εφημερίδες της Κομοτηνής και ποιά site πήραν χορηγία, χωρίς να φαίνεται βέβαια γιατί δεν τολμάνε, αλλά υπόγεια. Και βδομαδιάτικες φωναχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 18:50

      Αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Παρατηρητής πήρε διαφήμιση και δίπλα έβαζε άρθρα κατά του χρυσού. Μαγαζιά είναι, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Και γιατί να μην τολμάνε; Γιατί να πρέπει να φοβούνται;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/13 00:51

      Μαγαζιά που μας δουλεύουν.Κι άλλο η διαφήμιση, άλλο τα υπόγεια και τα μαύρα.
      Ούτε ΦΩΝΗ ούτε ακρόαση.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/13 15:08

    Τζαμπα ονειρα κανετε φιλοι μηδενιστες των παντων! Δεν καταλαβατε ποσο βοηθησαν τα Χρυσωρυχεια στο θαυμα που πετυχαν αυτα τα παιδια με τους παραγοντες της ομαδας; Εχετε εσεις προταση για το αυριο του Αθλητισμου της πολης;; Εχετε γενικα προταση αναπτυξης για οτιδηποτε;
    Δεν καταλαβατε τι εγινε με την χορηγια; Ανοιξτε τα ματια σας. Η εταιρεια χρυσου μεχρι σημερα ηταν συνεπεστατη απεναντι μας. Δεν πουλησε την ομαδα ποτε. Ουτε τωρα θα το κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/13 15:18

    Μολις εγκριθει η επενδυση θα μπει και ολη η Αλεξανδρουπολη σε τροχια πρωταθλητισμου. Θα ακολουθησουν και αλλες επενδυσεις για να γυρισει το χαμογελο στους ανθρωπους. Στην ζωη εχουν δικαιωμα ολοι. Οχι μονο οι βολεμενοι με τις βιλες στην θαλασσα που πολεμουν τα χρυσωρυχεια.
    Οπως ο Εθνικος στηριχτηκε και απεδωσε ετσι πρεπει να στηριχτει ο Πολιτισμος, ο Τουρισμος, οι κοινωνικες ανθρωπιστικες δρασεις και αλλα.
    Ο Δημαρχος ακομη περιμενει τα εκατομυρια των Γερμανικων τραπεζων. Καλα που τρεχει ο Σαμαρας να φερει επενδυσεις στην περιοχη. Καλη αρχη με τον χρυσο και καλως να ορισουν και αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/2/13 15:29

    ΟΙΚΟΧΟΝΔΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΚΛΥΨΑΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΤΟΥ ΔΕΜΕΡΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΛΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ 1 ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙ, 2 ΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, 3 ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΦΩΚΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΟΤΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/13 05:22

    Mikrografia tou ti ginete sthn ellada shmera.. blepo edo mesa.

    Alla ti na perimeeis to paradeigma to dinei h kubernhsh. Otan bromisei to kefali sto psari na mh zhlepsei kai kai h oura?

    exoume gemisei thiasotes ths opoiasdhpote anaptukshs, euthxos o polus kosmos den exei xasei thn aksioprepia tou kai einai autos pou tha pei kai thn teleutaia koubenta.

    oso anafora ton ethniko kalutera sth b ethnikh kai ekso apo to stoma tou kathe karxaria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/13 11:00

      Έχουμε γεμίσει θιασώτες της ανάπτυξης στα λόγια. Στην πράξη είμαστε γεμάτοι πολιτικούς, γραφειοκράτες και πολίτες που εναντιώνονται ή δημιουργούν προσκόμματα σε κάθε επένδυση, επιχείρηση, κατάστημα, καθώς εξακολουθούν να πιστεύουν (γιατί έτσι έχουν μάθει) ότι τα λεφτά δεν βγαίνουν από σκληρή δουλειά αλλά φυτρώνουν στα δένδρα ή πέφτουν από τον ουρανό (Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ)

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/2/13 09:03

    Την πικρή αλήθεια οτι άμα δεν ήταν τα Χρυσορυχεία δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να παίζει στην Α1 ο Εθνικός, την ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/2/13 22:00

    Γράψτε επιτέλους την αλήθεια υποκριτές θιασώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!! Πείτε ότι είναι η δική σας και μόνο "χρυσή ευκαιρία", γράψτε και τα ονοματάκια σας, να σας ξέρουμε και να σας θυμόμαστε εμείς και τα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/2/13 16:25

    Μα επιτέλους λίγη λογική και ψυχραιμία...Ποιά εταιρία που λέει οτι θέλει να μείνει σ'εναν τόπο για 10 χρόνια (τουλάχιστον) είναι τόσο αφελής να καταστρέψει το περιβάλλον; Στο ίδιο περιβάλλον που θα δουλεύει το προσωπικό της; Μα το περιβάλλον το ίδιο είναι το αντικείμενο της δουλειάς της, δεν την συμφέρει να το καταστρέψει! Ποιοί είστε εσείς που τα ξέρετε όλα με τόση σιγουριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.