21.3.13

Εκλογική νοθεία στις εκλογές του 2009 στην Σαμοθράκη αποφάνθηκε η Εισαγγελία Εφετών Θράκης (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ)

Σας παραθέτουμε την απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης σε σχέση με την προσφυγή του Παναγιώτη Ζαπάρτα κατά παντός υπευθύνου που έλαβε μέρος  στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, στο υπ’ αριθμόν 309 Εκλογικό Τμήμα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.
Η διάταξη της εισαγγελίας αναφέρεται στην εκτεταμένη εκλογική νοθεία που έλαβε χώρα στο συγκεκριμένο τμήμα. Μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα φαλκιδεύτηκαν 33 ψηφοδέλτια υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/13 19:21

    τι λε ρε παιδί μου, τον εξόντωσαν τον καημένο τον πρώην νομάρχη

    Αφού όλοι οι νομάρχες της χώρας έχουν βάλει πλερέζες με τέτοιο πέλεκυ της δικαιοσύνης

    Ο Ψωμιάδης μάλιστα πήγε κι αγόρασε πάμπερς, μην πω πώς ζορίστηκαν κάποιοι αυτοδιοικητικοί στη Ροδόπη, ήδη ετοιμάζουν τη διαθήκη τους καλού κακού γιατί δε το γλιτώνουν το εγκεφαλικό με τέτοια σφοδρότητα της δικαιοσύνης


    Ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών με αναστολή, επιβλήθηκε στον πρώην νομάρχη Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς κρίθηκε ένοχος από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας, για τα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος και της παθητικής δωροδοκίας.
    Τον πρώην νομάρχη, είχε βιντεοσκοπήσει με κρυφή κάμερα, ο τότε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Θωμάς Δήμας, να παραλαμβάνει τυλιγμένα σε εφημερίδα χαρτονομίσματα, προκειμένου να αναθέσει δύο περιβαλλοντικές μελέτες για τον ποταμό Καλαμά και τη Λίμνη του Καλοδικίου, σε συγκεκριμένη εταιρεία.
    Σχετικά με την παράβαση καθήκοντος, ο κ. Γιόγιακας, κατηγορήθηκε ότι «βάφτιζε» ως βοσκοτόπια, δασικές εκτάσεις με σκοπό την μελλοντική οικοπεδοποίησή τους.

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/13 01:25

    Ο Ντόλιος την έκανε πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/13 01:51

    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/13 08:27

    ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΟΟ..ΛΑΜΟΓΙΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/13 08:44

    Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΨΙΔΗ? ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/13 14:57

    Να μην ξεχνατε οτι η ...κυρια ηταν και υποψηφια με τον Αλεξανδρη και την ....παρεα του!!! Οσο για τον Ζαπαρτα ας προσεχε την παρεα του με τον Ντολιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.