28.3.13

Σε 6 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία καταδικάστηκε η Αριάδνη Ροροπούλου! Σταματάει την ενασχόληση της με τα κοινά της Ορεστιάδας…

Σε 6 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Ορεστιάδας Αριάδνη Ροροπούλου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας.
Η κ. Ροροπούλου, η οποία προ ημερών έχει τεθεί και σε πεντάμηνη αργία από το πενταμελές πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών οργάνων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ), καταδικάστηκε για ψευδορκία!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο εργολάβος Κωνσταντίνος Σίσκος είχε αναλάβει τα έργα «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ», «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΑΓΗΝΗΣ» και «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΑΚΚΟΥ» επί δημαρχείας Γρηγόρη Τζότζολα. Ο Δήμος Ορεστιάδας του χρωστούσε 83.000 ευρώ και άσκησε αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ορεστιάδας.
Την περίοδο όπου η κ. Ροροπούλου ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, στην εκδίκαση της αγωγής, στις 24 Σεπτεμβρίου 2009, κατέθεσε ψευδώς ότι ο Σίσκος δεν είχε ενοχλήσει ποτέ το Δήμο Ορεστιάδας για την καταβολή αυτού του ποσού!
Η αλήθεια είναι ότι ο εργολάβος είχε στείλει εξώδικη δήλωση προς τον Δήμο, είχε καταθέσει και αίτηση και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πηγαινοερχόταν συνεχώς μέσα στο Δημαρχείο και ζητούσε την καταβολή της αμοιβής του. Να σημειωθεί ότι η κ. Ροροπούλου έχει ασκήσει έφεση.
Πηγές της Δημοτικής Αρχής, τονίζουν στην Piazza del Popolo, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Αριάδνη Ροροπούλου αποτελεί παρελθόν από τον Δήμο και την παράταξη. Η ίδια μάλιστα τονίζει στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της, πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο με την αυτοδιοίκηση.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/13 14:13


    Ερχονται και νέες καταδίκες τον επόμενο μήνα για σοβαρότερα παραπτώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/13 16:53

    Για παράνομες προσλήψεις θα είναι οι νέες καταδίκες.Άντε τώρα θα καμαρώσουμε και την Αλεξανδρούλα και προεδρίνα.Δεν τον παίρνει άλλο τον Μουζά να μην τη χρησιμοποιήσει κάπου και ας την έχει χεσμένη τόσο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/13 19:26

    To θεμα ειναι οτι καποιοι πιστευουν οτι ειναι δυνατον να κοροιδευουν τους παντες. Το θεμα ειναι οτι οι αληθειες καποια στιγμή βγαίνουν παρα το γεγονος οτι κανουν τα παντα για το αντίθετο. Δεν μπορουν ομως να εχουν ακρες σε ολες τις υπηρεσιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/13 21:14

    Ωχ ωχ αλεξανδρα πρόδεδρος είπες 16:53?Χαχαχα μια χαρουλα του εκατσε του μουζα...θα σταματησει να ειναι δυσαρεστημένο το κοριτσι και ολα μελι γαλα...με τους υπόλοιπους που γκρινιάζουν όμως τι θα κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/13 23:41


    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Κυρία με Κ κεφαλαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο λαός έχει το φταίξιμό του29/3/13 00:46

    - Δυστυχώς κυρίες και κύριοι πτωχεύσαμε και στην Ορεστιάδα. Από ηθική, διαφάνεια, ικανότητα. Περισσεύει το θέατρο, η ραδιουργία και το καλό τέκνο (ο τόνος στο ε). Αναζητούνται ικανοί, απλοί άνθρωποι να διοικήσουν ... Υπάρχουν; Είδομεν ... (όχι το φως το αληθινό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/13 01:11

    «Η ίδια μάλιστα τονίζει στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της, πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο με την αυτοδιοίκηση.»

    Μακάρι να σταθεί συνεπείς σε αυτά που τονίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/13 01:02

    Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία!
    Παρανομία ,παρανομία και παρανομία! Η κ. Ροροπούλου, διοργανώτρια των Ορεστείων, πολιτιστικών εκδηλώσεων που προάγουν δήθεν... το πνεύμα και τον πολιτισμό! Άραγε με τι χρηματικά ποσά κατάφερε να τα διοργανώσει; Πόσοι έμειναν απλήρωτοι; Ας ελπίσουμε να πάρουμε απαντήσεις από την ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/5/13 12:30

    Τις απαντήσεις πρέπει να τις δώσει ο κόσμος της Ορεστιάδας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του. Αν και πάλι δεν τις δώσει, τότε θα είναι άξιος της μοίρας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.