4.3.13

Δείτε LIVE στις 13:00 το συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη #skouries #perama_evrou

Η Piazza σας μεταφέρει στον παλμό των γεγονότων, καθώς θα μεταδώσει ζωντανά το μεγάλο συλλαλητήριο της Αλεξανδρούπολης κατά των Χρυσωρυχείων. Η μετάδοση θα γίνει μέσω Bambuser και η Piazza έχει βάλει το … «χεράκι» της!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/13 17:46

    ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ!!!! ΤΙ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ???? ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 21:19

      Βρασε στο ζουμε σου εσυ!! Πολλέ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/13 21:10

    θα καταλαβες οτι οι αστειοτητες εχουν και το τελος καποτε..απλα καταφεραν καποιοι κομματικοι καρεκλοθηρες για πολιτικους λογους να καθυστερησουν αυτες τις αυτονομες οικονομικα επενδυσεις μερικα χρονια και να οδηγησουν στην μεταναστευση και στην ανεργια χιλιαδες οικογενειες....ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΣ για διανομαρχιακη και τους λοιπα αυκαιριακους στηλβατες των διαφωνουντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.