2.4.13

Επί χούντας διορίστηκε εισαγγελέας ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Χρήστος Μαρκογιαννάκης … ο «τιμητής» των πάντων και πρόεδρος της εξεταστικής για τη Λίστα Λαγκάρντ, πρόσφατα και μισογύνης! Τι βρήκαμε όμως στο βιογραφικό του βουλευτή Χανίων;
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, εισαγγελέας στο επάγγελμα, διορίστηκε το 1972 στην συγκεκριμένη θέση, την οποία κράτησε μέχρι το 1980!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ. Για να διοριστεί όμως κάποιος εισαγγελέας, τότε, σε ένα στρατιωτικό καθεστώς, είναι σαφές ότι πρέπει να ήταν αρεστός και ... χουντικός!
Τι δεν καταλαβαίνεις;

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/13 22:24

    Ξερετε ποσοι διοριστικαν επι χουντας αν ψαξετε βιογραφικα και ρωτηστε ανθρωπους της εποχης που ηξεραν προσωπα και πραγματα θα τριβετε τα ματια σας. Τι θα πρεπει ολους αυτους να τους ριξουμε στον καιαδα!!!!!!!!!!!!!!!! Ξεκολληστε. Χουντες μασκαρεμενες υπηρξαν και υπαρχουν ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/13 02:29

    Φοβερή ανακάλυψη.Όσοι διορίσθηκαν επί χούντας είναι χουντικοί?
    Μπορεί να είναι σκατάς, αλλά μισογύνης δεν είναι γιατί το άλλο το μαντρόσκυλο δεν είναι γυναίκα.
    Είναι η προσωποποίηση του μίσους προς όλους.
    Και κόρη του υπαλλήλου των Βαρδινογιάννηδων και πολλών άλλων επιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 20:39

      Δεν ξερω αν ειναι η προσωποποίηση του μίσους προς όλους αλλα ηταν η συνηγορος της οικογενειας Γρηγοροπουλου - και μαλλον σας τσουζουν ακομα τα ισοβια που εφαγε ο "αστυνομικος" σας...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/13 08:57

    Όντως ο Μαρκογιαννάκης είναι απεχθέστατος. Όχι όμως γιατί οι ταμπελοαριστεροί του προσάπτουν διορισμό επί χούντας. ΑΠλά για τη γενικότερη πολιτεία του.

    Άλλο πρόβλημα πρέπει να μας λύσουν τα φασιστοσυριζάκια που αναπαράγουν σαν φερέφωνα την ημιεπίσημη προπαγάνδα αυτών των ψευτοαριστερών φασιστών:

    Το πρόβλημα που πρέπει να μας λύσουν είναι "γιατί αυτός ο παπάρας μας έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά συμπαθής;;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 20:37

      μαλλον επειδη γινατε λιγο δεξιοι...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/13 11:39

    Ντροπή σου να αποκαλέσεις τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού υπάλληλο του Βαρδινογιάννη. Σίγουρα είσαι Ολυμπιακός, όπως και εγώ βέβαια, γιατί δεν είμαστε μπουνταλάδες. Αλλά, πρέπει να είμαστε εγκρατείς και να σεβόμαστε τους θεσμούς, όπως είναι οι Πρόεδροι των ΠΑΕ. Και ο κυρ Νίκος ήταν μεγάλος Πρόεδρος. Το δείχνει η πορεία του ΠΑΟ. Αλλά ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο. Ρε παιδιά, η περί ης ο λόγος είναι συνήγορος υπεράσπισης βιαστή, με συμπεριφορά που υπερβαίνει προκλητικά την επαγγελματική της υποχρέωση και δεοντολογία. Αυτό πρέπει να το θυμίζουμε τακτικά, ώστε να το μάθει όλος ο γυναικείος πληθυσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/13 11:53

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/13 12:57

      ο πατήρ Κωνσταντόπουλος εισαγγελέας κατά του Ανδρέα Παπανδρέου δεν ηταν με τον Παναθηναικό, αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι είναι υπάλληλος των βαρδινογιάννηδων, ξυπνάτε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/13 15:39

    Ο Τριανταφυλλόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ πότε διορίστηκε? Μήπως επί ημερών αυτών που μετά ονόμαζε "χούντα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.