28.5.13

Γυναίκα υποψήφιος στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών

Τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι! Ο λόγος για την για την Δήμητρα Στούκα και Αλέκο Σταυρίδη, τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στις Σάπες. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την επιθυμία ενασχόλησης με την πολιτική της Δήμητρας!!!
Νέα γυναίκα, μόλις 30 χρονών, απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, βάζει τον πήχη ψηλά! Ο στόχος δεν είναι άλλος, από τον δημαρχιακό θώκο στην Μαρώνεια και τις Σάπες και όπως δείχνει και η φωτογραφία, οι πρώτες συμμαχίες έγιναν από το χώρο της ΝΔ. Σειρά τώρα έχει η κοινωνία…

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/13 02:16

    Αμα ξεκινάει απο αυτήν την παρέα ψώνισε απο σβέρκο.
    Και ΝΔ και Χρυσωρυχεία ολε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/13 10:43

    Κι αυτός θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές μαζί με τον Στυλιανίδη να πάρει 100 ψήφους γιατί ο Καζαντζής δεν δέχεται να ξαναβάλει και ψάχνουν από τώρα δυνατό ανταγωνιστή όπως πάντα.
    Τα έξοδα στον Χρυσό, ο οποίος δεν είναι αχάριστος προς την ΝΔ.Κοτζαμ πρωθυπουργάρα είπε ότι η επένδυση θα γίνει.Κι οι δικοί μας εδω χειροκροτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης29/5/13 13:40

    Πρώην συνάδελφε και παλιέ μου φίλε, πριν προβείς στην όποια κίνηση, άκουσέ το πριν σε παρακαλώ... κοhttp://www.youtube.com/watch?v=9J3_I7lySG4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/13 17:45

    Και εγώ θέλω να γίνω αρχιεπίσκοπος, γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/13 20:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/6/13 23:49

    Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο για την γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται στο να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι στον πολιτικό στίβο για να μεταβούν στην λήθη λάθη και λανθασμένες πολιτικές που μας έφτασαν στο σημείο 0 στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στα παιδιά που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο ανεξαρτήτως πολιτικών χρωματισμών και ιδεαλισμών της δεκάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/13 16:47

    Κυριε 23.49 συμφωνω απολυτως μαζι σας για τους νεους που θελουν να μπουν τοπικα και εθνικα στην πολιτικη δοκιμασια, αλλα να ξερουμε και ακριβως τι πρεσβευουν για να μπορεσουμε και εμεις να αποφασισουμε, και να ξερουμε οτι θα εφαρμοσουν αυτα ακριβως που ψηφιστηκαν να κανουν. Αλλιως ξαναμπαινουμε στον ιδιο φαυλο κυκλο με τους παλαιους πολιτικους και θα ξαναπαισουμε στον ιδιο λακο με τα φιδια παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/13 10:42

      Μήπως όμως για να μάθουμε τι πρεσβεύουν αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε μαζί τους Επώνυμα και όχι να τους αποδίδουμε κριτικές οι οποίες ίσως και να μην τους αξίζουν γιατί καμιά φορά οδηγούμενοι από τα ένστικτά μας κρίνουμε κάποιους ανθρώπους άσχημα εξαιτίας κάποιων άλλων προσώπων ή καταστάσεων.Θεωρώ πως όλοι έχουν το δικαίωμα να εκτεθούν και να μιλήσουν κι απο κεί και πέρα με καθαρό πάντα μυαλό και ανοικτό μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/13 16:09

      Μηπως πρεπει αυτοι να μας βρουν κ. 10.42 και οχι εμεις για αυτο ειναι δημοσια προσωπα και θελουν να ασχοληθουν με τα κοινα να βγουν να μιλησουν δημοσια (σε μεσα μαζικης ενημερωσης, σε καφενεια, σε συλλογους, να κανουν συγκεντρωσεις οχι κομματικες βεβαια) για να μαθουμε εμεις τα πιστευω τους για τον τοπο, εγω δεν απεδωσα καμια κριτικη σε κανεναν απλα ζητησα ξεκαθαρα επιχειρηματα -θεσεις, για να μην κρινω λαθος. Νομιζω οτι ολοι οι πολιτες με ανοιχτο και καθαρο μυαλο (γιατι δεν μας πιεζει και κανενας) κρινουμε τους πολιτικους, και βγαζουμε τα συμπερασματα μας. Αλλα αν ημουν εγω στην θεση της κυριας θα απαντουσα σε καποιον παραπανω κυριο που γραφει για τις θεσεις της για τα χρυσωρυχεια (ειναι το μεγαλυτερο θεμα στον Δημο και οχι μονο που θα θεσει υποψηφιοτητα)!!!!!!!!!! για να εχω την συνειδηση μου ησυχη.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/13 17:15

    Καιρός ήταν φίλε μου επιτέλους να δούμε και κάποιον να τραβάει μπροστά χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Άν και γυναίκα μαθαίνω ότι έχει βάλλει κάτω σε συμπεριφορά και τρόπους πολλούς δήθεν άντρες και ότι μάχεται άνισα μέν αλλά τίμια δε για να φέρει μία αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης που ίσχυε μέχρι και σήμερα στις τοπικές κοινωνίες που a propo αξίζει να σημειώσω πως η συγκεκριμένη κυρία έχει άριστη σχέση με την κατά τ άλλα κλειστή κοινωνία του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/6/13 12:02

    Η κοπέλα μου είναι άγνωστη και συμπαθής αλλά ο άλλος έλεος βρε παιδάκι μου τι πας και φωτογραφίζεσαι μαζί του.
    Εκτός αν φωτογραφήθηκες στο προσυνέδριο της ΝΔ οπότε χέσε μας κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/13 21:10

    Eίναι τελικά από το συνέδριο της ΝΔ?
    Ας μας πει η Δήμητρα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 12:40

      Δεν το νομίζω. Μάλλον είναι προσωπική συνάντηση, σε κάποιο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο. Αν κάνω λάθος ας μου απαντήσει η Δήμητρα, αν φυσικά θέλει.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/6/13 14:36

    Ποιος ασχολείται ρε παιδιά με αυτούς;;;
    Ελεος.
    Ασχοληθείτε με κανένα σοβαρό θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 22:01

      Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, αλλά αυτοί με εμάς. Αλήθεια μας τελείωσαν τα δικά μας καλά παιδιά και βάζουμε σε αυτοδιοικητικές θέσεις υποψήφιους ξένους, που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους και τι καπνό φουμάρουν; Έλεος πια... Ξυπνήστε και προωθήστε δικά μας νέα παιδιά που ξέρουν τα προβλήματα του τόπου.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα σας

    Θεωρώ σεβαστή την κάθε άποψη που εκφράζεται για το άτομό μου ακόμη και από ανθρώπους χωρίς πρόσωπο (Ανώνυμοι)γιατί αυτό ακριβώς πρέσβευα και θα πρεσβεύω και στο μέλλον. Την ελευθερία έκφρασης λόγου και σκέψεως.

    Περαιτέρω πιστεύω πως δεν είναι δυνατόν νοήμονες άνθρωποι να καθόμαστε και ν αναλώνουμε το χρόνο μας συζητώντας για θέματα για τα οποία έχω δημόσια τοποθετηθεί όπως το θέμα του Χρυσού για τον Δήμο μας στο οποίο είμαι κάθετα ενάντια διότι το φυσικό περιβάλλον και η ομορφιά του τόπου τούτου ήταν που με οδήγησαν στην απόφαση για μόνιμη εγκατάσταση και δραστηριοποίηση!

    Πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου σε όλη αυτή τη διαδικασία του εκλέγεσθαι εξαιτίας της αγανάκτησης που αισθάνθηκα για τον τρόπο που κυλούσαν τα πράγματα εναντίον των πολιτών και υπέρ των λίγων εκλεκτών!

    Ξεκίνησα μόνη μου ενάντια σε πολλούς με ένα όνειρο.Ν αλλάξω κάτι...... και προς απάντηση στον κύριο ή την κυρία που αναφέρθηκε σε συλλόγους καφενεία κτλ τα οποία υποθετικα δεν επισκέπτομαι και δεν έχω επαφή με τον κόσμο θα πώ πως κάνει κάποιο λάθος και μάλλον ο ίδιος η η ίδια δεν είναι αρκετά προσεγγίσμος έτσι ώστε να καταφέρω να αναφερθώ στην ιδεολογία στο πρόγραμμά μου να με ακούσει και να υπάρξει διάλογος.

    Δεν είμαι πολιτικός είμαι μια υποθέτω ακόμη νέα κοπέλα η οποία έχει κάποια πιστεύω τα οποία δεν έχουν χρωματισθεί και θέλει να προσφέρει.Απλά πράγματα τίμια και σταράτα χωρίς υπεκφυγές

    Ανοιχτό κάλεσμα λοιπόν σε όποιον μπορεί και θέλει να σταθεί απέναντί μου και να με ρωτήσει το οτιδήποτε το οποίο τον απασχολεί

    Φιλικά
    Δήμητρα Α. Στούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/13 14:23

      Καλά θα ήταν να μάθεις να υπογράφεις σωστά πρώτα, Δ.Στούκα και όχι Α. Στούκα και μετά να προχωρήσεις και σε σοβαρότερα πράγματα. Εκτός αν έχεις αλλάξει και όνομα...

      Διαγραφή
    2. Δήμητρα Α.Στούκα

      με τιμητικό το Α ενδιάμεσα αγαπητέ ή αγαπητή μου από το Ανδρέας που είναι το όνομα πατρός μου.

      Αρχίζω ν ανησυχώ!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/6/13 17:05

    Μαθε 14.23 πρωτα εσυ να διαβαζεις σωστα και μετα κανεις και υποδειξεις για την υπογραφη, αν απ'ολα αυτα που διαβασες αυτο σου εκανε εντυπωση καλυτερα να μην πας να ψηφισεις στις εκλογες. Κυρια Στουκα, σε μπλογκ ανωνυμα συνηθως γραφουν, επειδη αναφερθηκατε σε εμενα (εγραψα για τα καφενεια και τους συλλογους) διαφωνουσα με τον κυριο/α 10.42 και γραφαμε γενικα για τους νεους πολιτικους εξ αφορμης της υποψηφιοτητας σας και ΟΧΙ ειδικα για εσας, το μονο που ανεφερα για εσας ειναι για τις θεσεις σας για τα χρυσωρυχεια (τις οποιες δεν γνωριζα γιατι σε καμια απο τις συγκεντρωσεις που συμμετειχα δεν αναφερθηκε το ονομα σας), λετε οτι δεν ειστε πολιτικος αλλα συμπεριφερεστε ως πολιτικος, δεν θελετε να σας κρινουν οταν δεν σας γνωριζουν αλλα κρινετε εσεις ανθρωπους που δεν γνωριζετε, που ξερετε αν ειμαι προσεγγισιμο ατομο? Ενας ΚΑΝΟΝΑΣ στην πολιτικη ειναι : ηρθαν ντυμενοι "φιλοι" μου αμετρητες φορες οι εχθροι μου. Καλη επιτυχια, καλο κουραγιο και καλο αγωνα.Σουλα

    Υ.Γ. Καλο θα ειναι να διαβαζουμε καλα αυτα που γραφονται για εμας ή να τα διαβαζουμε μονοι μας, για να μην πεσουμε σε παρεξηγησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/13 08:32

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σούλα

      Σε ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείς αν κάτι εξέφρασα λάθος

      Δήμητρα Α. Στούκα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/6/13 20:19

    Πάντως και τα δικά μας παιδιά ποιά είναι ? Ο Τζανίδης τόσα χρόνια που θυμήθηκε να βγει και να γλείφει τον Πιλιλίτση και τον Στυλιανίδη ή ο Γιαννάκης που παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος για να το παίξει ήρωας και κρύφτηκε στο πολιτικό γραφείο του Χατζηοσμάν τοποτηρητή του ισλαμιστή διαχειριστή κεφαλαίων Χαλήτ Ερέν και δεν τολμάει βέβαια να κυκλοφορήσει στις Σάπες.
    Να βγούν νέα άτομα καθαρά από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς υποστηρίζουμε και προωθούμε και εμείς

      Νέα δραστήρια μορφωμένα παιδιά τα οποία έχουν θέληση για δουλειά πραγματική από τον τόπο μας διότι τον θεωρώ και δικό μου μετά από τόσα χρόνια

      Καλό θα ήταν απο δώ και πέρα να θυμόμαστε απο το παρελθόν της περιοχής και να μνημονεύουμε μόνο ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν με σθένος απαίτησαν και διεκδίκησαν όχι για δικό τους όφελος μα για το κοινό συμφέρων όλων

      Αναφορές σε άτομα και καταστάσεις τέτοιου είδους και ποιότητας δεν αξίζουν καν τον κόπο.Οι συνειδητοποιημένοι πολίτες απλά θα πρέπει πλέον να προσέξουν που θα θελήσουν να προσφέρουν την ψήφο τους διότι με το να στηρίζουν κάποιους λόγω συγγένειας, γειτνίασης κτλ το μόνο που πέτυχαν τόσα χρόνια ήταν η συνεχής υποβάθμιση της ζωής τους ενώ ταυτόχρονα αναβάθμιζαν τις ζωές κάποιων άλλων!

      Δήμητρα Α. Στούκα

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/7/13 08:19

    Ελπίζω κα Στούκα στην ενασχόλησή σας με τα κοινά να δείξετε μεγαλύτερη τιμιότητα απ΄ότι δείχνετε στην προσωπική σας ζωή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο από τα φαινόμενα παρά απ την πραγματικότητα διότι η όραση ανήκει σε όλους ενώ η αντίληψη αντίστοιχα σε λίγους και γενικότερα όμως υπάρχουν γυναίκες οι οποίες ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ τίμιες και υπάρχουν και εκείνες που ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τίμιες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/13 17:28

      Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, διότι δυστυχώς, η όραση δεν ανήκει σε όλους μιας και υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται αυτής, παρόλα αυτά όμως έχουν πολύ μεγαλύτερη αντίληψη από κάποιους που δήθεν βλέπουν και εν πάση περιπτώσει θέλετε να μας πείτε ότι έχετε καμία σχέση με κάποια από τις δύο κατηγορίες γυναικών που αναφερθήκατε?????????

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.