28.5.13

Τα Χρυσωρυχεία Θράκης στο παιχνίδι των δημοτικών εκλογών #skouries

Οι εκλογές της αυτοδιοίκησης που θα πραγματοποιηθούν το 2014 σε Ροδόπη και Έβρο, θα γίνουν, τέτοιες ημέρες σε έναν ακριβώς χρόνο, σε ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον από αυτό που ξέρουμε.
Κι αυτό, γιατί στις δημοτικές εκλογές, τόσο στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, όσο και στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, θα συμμετέχουν παρασκηνιακά τα Χρυσωρυχεία Θράκης θέλοντας να εκλέξουν τους δικούς τους … Πάχτες!
Κι αν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης έχει ξεκινήσει μια προεργασία με την δημιουργία ενός συνδυασμού, ο οποίος θα λειτουργήσει ως δούρειος ίππος στον Βαγγέλη Λαμπάκη, στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, ο εκλεκτός ακόμα δεν βρέθηκε. Οι συμβουλάτορες των Χρυσωρυχείων βέβαια δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν αμοληθεί στην περιοχή για να βρούνε ένα νέο πρόσωπο να το βγάλουν μπροστά ή να πείσουν έναν από τους ενδιαφερόμενους για τον δημαρχιακό θώκο, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι…
Λεφτά υπάρχουν με τσουβάλι, πρόθεση υπάρχει, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει και η κοινωνία των Σαπών και της Μαρώνειας. Πάντως, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κομοτηνή, τέθηκε το θέμα των εκλογών στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αποφάνθηκαν πως πρέπει να βρεθεί κοινός υποψήφιος που θα στηριχθεί απ’ όλους, με σκοπό να μην κερδηθεί ο δήμος από τους χρυσοθήρες! Και όταν μιλάμε για στελέχη, εννοούμε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/13 02:13

    Μήπως έγινε το αντίθετο?
    Μήπως συναντήθηκαν για να βρούν χρηματοδότηση απο τα Χρυσωρυχεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/13 09:55

    Όσο υπάρχει δημαρχος anti-Alba Dorata, άλλο τόσο θα υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος antigold. Τα χρυσα χρόνια αυτο μας έδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/13 10:50

      ΤΌΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/13 12:57

    ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/13 08:59

    ΜΑ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορυχεία χρυσού στη Ρουμανία: «Η επανάσταση αρχίζει με τη Ρόσια Μοντάνα»
    της © Claudia Ciobanu
    http://aftercrisisblog.blogspot.gr/2014/01/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.