30.7.13

2470 νέες θέσεις εργασίας στου Δήμους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, χρηματοδοτείται από Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ και απευθύνεται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι, προγραμματίζεται να ξεκινήσει το αμέσως προσεχές διάστημα.
Προς το παρόν εκείνα που έχουν γίνει γνωστά είναι η διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος, που θα είναι για 5 μήνες απασχόλησης, και ο αριθμός των θέσεων απασχόλησης που θα δημιουργηθούν-αριθμός που προσδιορίζεται στις 40.000 πανελλαδικά. Δείτε τις θέσεις εργασίας στους 22 Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο inpost.gr!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/13 19:25

    Ο κατά τ'αλλα λαλιστατος Λυμπεροπουλος του γνωστου συνδικατου των ταξιτζήδων, που "έριξαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ", θα κανει καμμια δηλωση για τους 57 συναδελφους του που πιαστηκαν με "πειραγμενα" ταξιμετρα, η ειναι απασχολημενος με καμμια ντεκαπαζ παλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 19:33

    Αφού μιλάμε για θέσεις εργασίας ορίστε οι καλύτερες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ιδού η αστυνομία συνειδήσεων του internet. Η πραγματικά επαγγελματική ομάδα κομμουνιστικής λοβοτομής στο ΦΒ.

    http://www.youtube.com/watch?v=eQeyNCPUvCI

    Κομμουνιστές, αντικαπιταλιστές αλλά: laptop Apple, Dell και HP, γυαλιά ηλίου Ray Βan, κινητά τηλέφωνα i-phone της Apple, Samsung, Sony Ericsson, Nokia, τηλέφωνα Siemens, ποντίκια Microsoft, όχι στην εμπορευματοποίηση του νερού αλλά εμφιαλωμένα νερά πάνω στο τραπέζι, τσιγάρα Marlboro. Έτσι γίνομαι κι εγώ κομμουνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.