6.8.13

Μάχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Σε σκληρό μπραντεφέρ, ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εξελίσσεται ο διορισμός του νέου Διοικητή και του αναπληρωτή του στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Κι αυτό, γιατί εδώ και λίγες ημέρες, το Υπουργείο Υγείας άρει τον περιορισμό της εντοπιότητας, προχωρώντας έτσι σε συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, τόσο ο Κώστας Ναλμπάντης, που προοριζόταν για το Νοσοκομείο της Ξάνθης, όσο και ο Ηρακλής Χατζηνέστωρος, που πληροφορίες μας τον ήθελαν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προαλείφονται για την θέση του Διοικητή στην Κομοτηνή.
Ο Κώστας Ναλμπάντης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς το όνομα του βρίσκεται στην σχετική λίστα του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, έχει την καλή διαχειριστική θητεία των τελευταίων ετών. Η «μάχη» είναι και πολιτική, λένε κάποιοι, καθώς θα δούμε ποιος από τους Στυλιανίδη και Πεταλωτή θα μπορέσει να επιβάλλει τον «δικό του άνθρωπο». Εμείς πάντως δεν συνηγορούμε μ’ αυτούς.
Νεότερα, στα τέλη του Αυγούστου, καθώς καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων στην συμπληρωματική πρόσκληση, ορίστηκε η 26η Αυγούστου!

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/8/13 19:32

    H καλύτερη μέχρι τώρα επιλογή του Πεταλωτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/13 19:35

    Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . Ε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ; ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΤΟΛΙΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗς ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/13 19:37

    Μ τι προσοντα ο Ναλμπάντης1 ελεος ρε θα φατε πολυ πετροβολημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 22:34

      ελα ντε !με τι προσοντα ο παππους.......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/13 22:44

    o kirios nalmbantis den varethike toso xronwn pou einai na kinigaei akoma karekles...oso afora o kirios stilianidis epeidi den thelei na anoigei metwpa...fysika k tha stiriksei iparxouses katastaseis..ektos pou thewrei aytos k i koini logiki..perissotero morfwmeno k ikano ton kirio xatzinestwra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/13 22:51

    Ο Σταυράκογλου όταν μιλάει για τον Ναλμπάντη νομίζει κανείς πως αναφέρεται στον Σαμαρά ή στον Καραμανλή.Καλή η υποστήριξη,αλλά μήπως πρέπει να μάθεις πρώτα τι εστί Ναλμπάντης και μετά να μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/13 09:59

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ.Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΕΣΤΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/13 17:37

      Στον Πετριδάκο και Αρούλη τα λές ε???????? Πονηρούλη μου εσύ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/8/13 13:30

    min vlepete tin epifaneia tin ousia na vlepete..gia poio logo krataei tin thesi akoma san proedros stin node..giati thelei na eispraksei kati...aytoys psifizete anthrwpous tis kareklas..k to kalitero einai oti theloun oloi aytoi oi eklegmenoi pou apo tin stigmi pou den exoyn kapoion arxigo twra pleon na pane k me ton kirio petridi..ara dipsoun apo eksousia...gia ti otan enas anthrwpos den dipsaei krataei issoropies..aytoi den kanoyn politiki..politikoi tvn simferwntwn kanoyn..exoym ksexasei oloi tous tin proigoumeni tertraetia otan ekrinan ton kirio petridi..tin methodikotita tou..to ergo toy..k ton ekovan psifoys...den katalavan kati..otan potizetei o vasilikos den potizetai k i glastra..o kosmos ta vlepei k koitazei poioi einai ambfitalanteuomenoi.. k tous katadikazei...opws k oi idioi anthrwpoi tou kiriou petridoi oi eklegmenoi tha patisoyn veto..twra thimithkan na tom paiksoun axrwmatistoi oloi..mexri twta skotwnotan gia ta xrismata k tis antidimarxies..den ntrepeste oloi lamogia..o kosmos thelei katharous anthrwpous..pou kseroun na kratan issoropies...oso gia tis ekloges..ton kirio nalbanti tou thewroun dedomeno..apo alou koitazoyn na traviskoun psifoys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/8/13 15:17

    ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ 13:30! ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ; ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/13 22:10

      Από κάτι ούφο σαν εσένα που παντού βλέπει κυνηγούς του Πετρίδη μπορεί να κινδυνεύει. Αδελφοκτόνε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/8/13 23:31

    ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΛΠΑΝΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/13 17:36

      Τον Ναλμπάντη τον υποστηρίζουν και ο Πετρίδης και ο Γιαννακίδης για να δείξουν τον καλό εαυτό τους στην ΝΔ για να πετύχουν στήριξη στις εκλογές.
      Πετυχημένο αεροπόρο που έριξε το ελικόπετρο που οδηγούσε και τον έδιωξαν και μετά έγινε αντιδήμαρχος του κομματικού σωλήνα.
      Τας ταμάμ για διοικητής χάρη στα παλληκάρια του τόπου μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/13 20:00

      oi tempelides san kai sena einai ikanoi,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/9/13 22:38

      ουτε για νερουλας δεν κανει αυτος!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/13 20:09

    Πόση αρρώστια κουβαλάς ρε 17:36!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/13 20:15

    Γράφει ο πατροκτόνος του αυτοκτονικού για αδελφοκτόνους... Ε ρε Φρόϊντ που σας χρειάζεται...
    Και αμέσως μετά μανδύας, όχι εκείνος ο μεγαλοπρεπής που φορούσατε εκείνο τον καιρό (στο μυαλό σας), ο άλλος με τα λουριά, ο άλλος ντε, που δένει καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/13 23:59

    17:36 Σ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΑΛΗΝΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/13 00:07

      Κι εμεις 23.59 ξερουμε εσενα. Στο ιδιο καζανι βραζουμε. Ε εσυ παιρνεις και κανα χαπακι που και που και γαληνευεις.Ο αλλος ξεφευγει ακομη.Το ηλεκτροσοκ των εκλογων θα σας συνεφερει ολους.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.