15.10.13

Διεργασίες για την θέση του νέου διοικητή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής! Ποιο είναι το φαβορί…

Πυρετώδεις είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι συσκέψεις στα επιτελεία των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς στελέχη πηγαινοέρχονται στα γραφεία με φακέλους, σημειώσεις, έγγραφα κλπ. Όχι, μη φανταστεί κανείς ότι ασχολούνται με τα «καυτά» θέματα της καθημερινότητας. Τα πρόσωπα για τα νέα ΔΣ στα νοσοκομεία ψάχνουν...
Έτσι και για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου οι δύο κυβερνητικοί εταίροι προσπαθούν να ... μοιράσουν την «πίτα»! Το πιο εντυπωσιακό είναι, σύμφωνα με τις πολύ καλές πληροφορίες μας, ότι στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν και τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες του τόπου. Σε αυτές τις συσκέψεις, η ένταση δεν λείπει, καθώς οι ... υποχρεώσεις είναι πολλές και συχνά αντικρουόμενες.
Σε ότι αφορά το όνομα του διοικητή στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να το γνωρίζουμε μέσα στον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι μεν του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και Γιώργος Πεταλωτής, έχουν «ενοχλήσει» τον Βαγγέλη Βενιζέλο για τον νυν Διοικητή Ηρακλή Χατζηνέστωρος, οι δε της ΝΔ έχουν χρίσει ήδη διοικητή τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κώστα Ναλμπάντη. Ποιος θα επικρατήσει, θα τα δούμε σε λίγες ημέρες.
Πάντως, ο Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, έχει ενημερώσει τον Κώστα Ναλμπάντη … να ετοιμάζεται!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/13 01:59

    Ο περιφερειάρχης πάλι δεν είδε δεν άκουσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/13 19:52

    στο ΙΚΑ να δείτε ΧΑΜΟΣ δίνονται δαχτυλίδια διαδοχής ΣΥΡΙΖΑ στη διεύθυνση χρίζονται προϊσταμένες σε μία νύχτα ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/13 13:58

    Τι γίνεται ρε παιδιά στο ΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.