24.2.14

Τελικά ο Τρέλλης πήγε στη Γαλλία με τα λεφτά των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ή δεν πήγε;

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ, η οποία «φωτογραφίζει» την Piazza del Popolo. Η ανακοίνωση αφορά τα γραφόμενα μας για την πρόταση του Χρήστου Τρέλλη στη Γωγώ Νικολάου να είναι παρών στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς και το ταξίδι του επικεφαλής της παράταξης στη Γαλλία, για να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε έκθεση ποτών και τροφίμων.
Κι ενώ μας παρουσιάζει ως αυριανιστές από τη μία, από την άλλη μας κατατάσσει στην αριστερά της Κουμουνδούρου, που τελευταία επιτίθεται προβοκατόρικα στο ΚΚΕ. Πάντως σε ότι αφορά την έκθεση ποτών και τροφίμων στη Γαλλία δεν απαντάει, πετάει τη μπάλα στη κερκίδα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν άλλωστε του λόγου το αληθές.
Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στον Χρήστο Τρέλλη, ο οποίος μας εύχεται «άξιο το μισθό μας», ότι εδώ και μήνες καμία σχέση δεν έχει κανένα μέλος της Piazza del Popolo με το δημόσιο ή με κάποιο πολιτικό πρόσωπο. Αντίθετα θα τον ρωτούσαμε αν η συγκεκριμένη εκδρομή – εκπροσώπηση στο Παρίσι είχε και εκτός έδρας…

2 σχόλια:

  1. Οι σύντροφοι "κομμουνιστές" άφησαν δύο σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Φυσικά και δε θα τα αναρτήσουμε. Η επιτροπή ΑΜΘ του ΚΚΕ έστειλε την απάντηση της στην Piazza σε όλα τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, αλλά όχι σε εμάς τους ενδιαφερόμενους. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αναρτήσουμε τίποτα εδώ.

    Πάντως για την ιστορία προτίμησαν δεξιά, ακροδεξιά, πατριωτικά και ιστοσελίδες που αναρτούν δελτία τύπου της Χρυσής Αυγής. Αυτό το αφήνουμε ασχολίαστο.

    Άλλωστε το να έχουμε τη φάτσα του Τρέλλη κι εμείς εδώ, είναι σαν ο Ταμτάκος να παρουσιάζει παράσταση στο Ηρώδειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/14 08:42

    προσωπικά δεν κατανοω που είναι το μεμπτο.Με το ζόρι να δημιουργηθει μια κατασταση εναντια στην λαικη συσπειρωση μιας και δεν εκατσε το θεμα νικολάου;βεβαια,το σηματακι του left.gr(και του κουλογλου βεβαιως) δινει σαφες πολιτικο στιγμα στην σελιδα.Και τωρα τελευταια η αυγη και οι συν αυτω,ειναι κομματακι απροσεκτοι στις ειδησεις που δημοσιευουν.Οπως και να εχει,καλη συνεχεια.Ελπιζω τα χρηματα της περιφερειας να πηγαινουν απο εδω και περα σε λογαριασμους και βιλες!τοτε ισως να ειναι καλυτερα!
    fu.ov.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.