19.3.14

Ελένη Λαφτσή: «Παρόντες και όχι Απόντες στους οικισμούς του Δήμου»

«Εμείς θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΠΑΡΟΥΣΕΣ στα προβλήματα του Δήμου και των οικισμών του και όχι άφαντοι όπως ο κ. Πετρίδης. Θα προτάξουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, να φτιάξουμε κοινωνικές δομές και όχι να πετάξουμε λεφτά για έργα βιτρίνας, την ώρα που οι δημότες έχουν άλλες ανάγκες».
Αυτά τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων Ελένη Λαφτσή στην επίσκεψή της, μαζί με τους συνεργάτες της, στους οικισμούς Μικρό και Μεγάλο Κρανοβούνι, Παγούρια και Παραδημή, του Δήμου Κομοτηναίων.
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των οικισμών από την εγκατάλειψη, την αδιαφορία  την έλλειψη βασικών υποδομών και προσωπικά για τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, που δεν τους επισκέφθηκε ούτε μια φορά από τις εκλογές του 2010. «Το νερό έρχεται εδώ με αμιαντοσωλήνες εν έτει 2014. Αυτό είναι εγκληματικό για την υγεία των κατοίκων. Δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα έργα για την ενίσχυση του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, με την κατασκευή μικρών χωμάτινων ταμιευτήρων.
Δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα έργα στους αγροτικούς δρόμους για να πηγαίνουν οι αγρότες στα χωράφια τους. Πλημμελής φωτισμός. Χωρίς αναπτυξιακό σχεδιασμό. Πώς να κρατηθούν οι νέοι εδώ; Πώς να μην ερημώσουν τα χωριά μας; Είναι εικόνα αυτή για τους πιο κοντινούς οικισμούς του Δήμου;», αναρωτήθηκε η κ. Λαφτσή, εισπράττοντας ένα περήφανο ΟΧΙ  και ένα θερμό χειροκρότημα από τους κατοίκους.
«Ελάτε να κάνουμε την αρχή της Ανατροπής από το Δήμο Κομοτηνής. Δώστε μας την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ΝΑΙ ο Δήμος και εξουσία έχει και δύναμη να αλλάξει τα πράγματα. Δεσμευόμαστε ότι θα λογοδοτούμε σε εσάς. Άλλωστε το γνωρίζετε ότι ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλάι σας», σημείωσε καταλήγοντας η κ. Λαφτσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.