3.10.12

Ραδιοφωνική μετάδοση μέσω διαδικτύου της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ

Η Piazza del Popolo, θα δώσει την δυνατότητα στους αναγνώστες της, να ακούσουν την σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, με κύριο θέμα του την Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».

Όσοι ραδιοφωνικοί σταθμοί επιθυμούν μπορούν να την αναμεταδώσουν ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ. Η κωδικοποίηση είναι σε Shoutcast aac+ και για όσους θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα (Cd) καλό είναι να παίζει με winamp ή με vlc.

2 σχόλια:

  1. ean einai dina to na energopiisete stis 16:00 to ling gia kaliteri kai grigori aftomatiopioisi tou tprogrammatos mas. ( genika olon ton radiofonon pou xrisimopioun Jazler 2011)tha mas eksiperitouse perisotero . efxaristo . apostolis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αργότερα στις 4:30 θα ξεκινήσουμε να αναμεταδίδουμε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.