18.11.12

Άγνωστοι έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη έσπασαν άγνωστοι, το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα 100 περίπου ατόμων έφτασαν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της πόλης και ανέβηκαν στον 4ο όροφο της οικοδομής όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Αρκετοί από τους αγνώστους, παρέμειναν κάτω, όπου απέκλεισαν την κυκλοφορία και προέτρεπαν τον κόσμο να μην πλησιάσει στα γραφεία για να μην χτυπηθεί από τα τζάμια. Οι υπόλοιποι, «επισκέφθηκαν» τα γραφεία όπου προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.
  
Στο σημείο έφτασαν ελάχιστα λεπτά μετά το χτύπημα κι ενώ οι άγνωστοι είχαν αποχωρήσει, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ, στελέχη της Χρυσής Αυγής και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης που επιθεώρησε το σημείο και έδωσε εντολή να σχηματιστεί μια διμοιρία που παρέμεινε στον χώρο, σε επιφυλακή.

3 σχόλια:

  1. Δάσκαλος18/11/12 22:31

    Είναι πολύ σημαντική μια λεπτομέρεια στο βίντεο. Ρωτάει ένας « Πάς επάνω να το φωτογραφίσεις;» και απαντάει ο άλλος «Εγώ δεν πάω». Αυτή η απάντηση εξηγεί πολλά για τη Χ.Α νομίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/12 13:27

    ΜΜΜ.
    Δημοκράτες πρέπει να ήταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/12 21:51

    μπορεί να ήταν κανένας αγανακτισμένος χρυσαυγίτης που αντί για την πάρτη του βολέψανε οι φυρερίσκοι τις γυναίκες τους, τους μπατζανάκηδες, τους θειους τους, κατά την προσφιλή παράδοση των (περισσότερων) ελληνικών κομμάτων...και όχι αυτόν..
    μάζεψε λοιπόν καμιά 100αρια απο τα ΄ταγματα εφόδου και τους είπε"κάντε τα γυαλιά καρφιά"..μπήκανε και οι άλλοι και τα σπάσανε..δεν ξέρουν και να διαβάζουν, δεν είδανε τη ταμπέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.